Η «Ελληνική Λύση» επιβεβαιώνει το documentonews.gr – Υπήρξε συνάντηση Βελόπουλου – Γεωργιάδη την Πέμπτη στη Βουλή

Η «Ελληνική Λύση» επιβεβαιώνει το documentonews.gr – Υπήρξε συνάντηση Βελόπουλου – Γεωργιάδη την Πέμπτη στη Βουλή

Απάντηση στο σημερινό ρεπορτάζ του documentonews.gr για συνάντηση Γεωργιάδη – Βελόπουλου το πρωί στη Βουλή δίνουν πηγές της «Ελληνικής Λύσης». 

Επί της ουσίας επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του documentonews.gr λέγοντας επί λέξει ότι «ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του, και όπως μπήκε ο κ. Γεωργιάδης σήμερα, έτσι έχουν μπει και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων».

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Επαφή Μητσοτάκη – Καραμανλή και Γεωργιάδη – Βελόπουλου

Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε αλλά προφανώς και δεν είδε φως και μπήκε ο κ. Γεωργιάδης στο γραφείο του κ. Βελόπουλου. Εξάλλου αν μπήκε για κοινωνική επίσκεψη θα μας το έλεγαν. Συνεπώς το ερώτημα παραμένει: τι ήθελε πρωί πρωί ο κ. Γεωργιάδης στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπου έχουν κλιθεί οι Παναγιώτης Κοντολέοντας, Γιάννης Ρουμπάτης, Θεόδωρος Δραβίλλας,  Γρηγόρης Δημητριάδης, Χρήστος Ράμμος, Βασιλική Βλάχου, Κωνσταντίνος Τζαβέλλας,  Θεμιστοκλής Δεμίρης και Γιώργος Γεραπετρίτης.

Επ’ αυτού πάντως οι ίδιες πηγές σημειώνουν στο documentonews.gr ότι «Δεν υπήρχε κανένα ‘‘προγραμματισμένο ραντεβού’’ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη», ότι «Τα περί ‘‘συγκυβέρνησης’’ έχουν διαψευστεί σε όλους τους τόνους και από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής από τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο. Για ‘‘πρόθυμους’’ και ‘‘δεκανίκια’’, οι ενδιαφερόμενοι ας απευθυνθούν αλλού». 

Βεβαίως το documentonews.gr δεν ανέφερε ποτέ τις λέξεις «συγκυβέρνηση», «πρόθυμοι» και «δεκανίκια». Έγραψε απλά ότι το κυβερνών κόμμα αναζητεί τρόπους να σπάσει το μπλοκ της Αντιπολίτευσης στη Βουλή για την υπόθεση των υποκλοπών. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter