Η Κεραμέως… νίπτει τας χείρας της για τη διαρροή δεδομένων και τα «ρίχνει» στην αντιπολίτευση (Video)

Η Κεραμέως… νίπτει τας χείρας της για τη διαρροή δεδομένων και τα «ρίχνει» στην αντιπολίτευση (Video)

«Δεν έχω καμία σχέση με το περιστατικό αυτό», δήλωσε η Νίκη Κεραμέως για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου, ενώ πληθαίνουν οι αγωγές κατά του υπουργείου Εσωτερικών από απόδημους Έλληνες που είδαν τα προσωπικά τους στοιχεία να διαρρέουν.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και μόλις δύο εβδομάδες μετά ακούσατε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επικοινωνεί τα πορίσματα της έρευνας που έκανε το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου», σημείωσε η υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί κατά της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τη για απόπειρα υπονόμευσης της επιστολικής ψήφου.

«Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο, η οποία δεν έχει καμία σχέση. Οι καταγγέλλοντες λένε ότι είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023 και λάβαμε ένα email από την κα Ασημακοπούλου. Σε κάθε περίπτωση είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όπως και η έρευνα της εισαγγελίας. Ο κατάλογος της επιστολικής είναι διαφορετικός και πρέπει να ξαναγραφτεί και τώρα είναι σε εξέλιξη οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο. Οι καταγγέλλοντες οι ίδιοι λένε ότι είχαν εγγραφεί για τις εκλογές του 2023», δήλωσε η υπουργός.

«Δεν έχει καμία σχέση το ζήτημα με τις εκλογικές διαδικασίες, συζητάμε για το πώς θα προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα. Για να γραφτείς στην επιστολική ψήφο γράφεσαι τώρα, είναι νέα διαδικασία. Πώς όλως τυχαίως τα κόμματα της αντιπολίτευσης μιλάνε για την επιστολική ψήφο; Το θέμα διερευνάται από τις Αρχές» πρόσθεσε η Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Πλήθος αγωγών κατά του υπουργείου Εσωτερικών – Τριάντα σε λίγες ώρες

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Υπέκλεψαν και προσωπικά δεδομένα – Υπότροπη η κυβέρνηση

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου

Κεραμέως – Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: «Δεν έχω ευθύνες, είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter