Η Νίκη Κεραμέως σε νέα ύψη: Θεωρεί παράνομη την απεργία για «ακύρωση νόμων»!

Η Νίκη Κεραμέως σε νέα ύψη: Θεωρεί παράνομη την απεργία για «ακύρωση νόμων»!

Οταν ο αυταρχισμός γίνεται δεύτερη φύση σε νεοδημοκράτες υπουργούς, όχι μόνο αγνοούν τα δημοκρατικά δικαιώματα αλλά το περηφανεύονται κιόλας με Δελτία Τύπου!

Ετσι, το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι «Αγωγή κατά της Ανώτατης Διοικήσεως Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ζητώντας να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή διαρκείας»

Για χιλιοστή φορά υπουργός της ΝΔ ζητάει να κριθεί παράνομη μια απεργία. Εκεί που πρωτοτυπεί η Νίκη Κεραμέως είναι ότι καταλήγει:

«Το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό, η οποιαδήποτε ενέργεια όμως πρέπει να είναι νόμιμη και να μην στοχεύει στην ακύρωση νόμων που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων».

Δηλαδή, γιατί να απεργήσει η ΑΔΕΔΥ που εκπροσωπεί το σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων; Να απεργήσει για τα χαρούμενα χρώματα της Άνοιξης; Να απεργήσει για το δικαίωμα των πιγκουίνων σε ελεύθερες βόλτες;

Η υπουργός Εσωτερικών όχι μόνο αγνοεί τι σημαίνει δικαίωμα, αλλά προσβάλλει και την Ιστορία. Θα έπρεπε να ντρέπεται και η ντροπή για τους δήθεν φιλελεύθερους, που αντιγράφουν μαύρες εποχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter