ΗΠΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με σφυρί στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

ΗΠΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με σφυρί στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο από την επίθεση που είχε δεχθεί με σφυρί στο σπίτι του ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι, Πολ Πελόζι, τον περασμένο Οκτώβριο στο Σαν Φρανσίσκο.

Το σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερα αστυνομικού που έσπευσε στο σημείο και δημοσιοποιήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο. Το εν λόγω βίντεο δείχνει αστυνομικούς να φτάνουν στην εξώπορτα της κατοικίας των Πελόζι στο Σαν Φρανσίσκο και να χτυπούν την πόρτα. Ο Πολ Πελόζι ανοίγει και φαίνεται με τον δράστη να παλεύουν με κρατώντας και οι δύο το σφυρί. Η αστυνομία λέει στον ύποπτο να ρίξει το σφυρί, αλλά εκείνος καταφέρνει να το αρπάξει και χτυπά τον Πελόζι στο κεφάλι. Τότε οι αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι και συλλαμβάνουν τον άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως ως αποτέλεσμα της επίθεσης κατά του συζύγου της Πελόζι, η οποία συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, ο Πολ Πελόζι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος κρανίου εκτός από άλλους τραυματισμούς.

Πηγή; Newsweek, NBC

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Θρίλερ με εισβολέα στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter