Ισραηλινός ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: «Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό»

Ισραηλινός ΥΠΕΞ κατά Ερντογάν: «Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό»

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατζ, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, να παραπέμψει στον Αλλάχ τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Με ανάρτησή του, ο Κατζ ανακοίνωσε ότι έδωσε οδηγίες στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών να καλέσουν τον Τούρκο αναπληρωτή πρέσβη για σοβαρή επίπληξη, μετά τα λεγόμενα του Ερντογάν «κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου και τις απειλές του να τον στείλει στον Αλλάχ».

«Εσύ που υποστηρίζεις το κάψιμο μωρών, δολοφόνους, βιαστές και τον ακρωτηριασμό πτωμάτων από εγκληματίες της Χαμάς, είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για τον Θεό. Δεν υπάρχει Θεός που θα ακούσει όσους υποστηρίζουν τις θηριωδίες και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν οι βάρβαροι φίλοι σας της Χαμάς», τονίζει ο Κατς στην ανάρτησή του. «Σιωπή και ντροπή σας!» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη 21 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο πλαίσιο προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι «θα στείλει τον Νετανιάχου στον Αλλάχ να τον φροντίσει, να τον κάνει δυστυχισμένο και να τον καταραστεί».

Διαβάστε επίσης: Η Ρωσία παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε «κατάσταση πολέμου» αλλά… «φταίει η Δύση»

O Πουτζδεμόν θέλει να γίνει και πάλι πρόεδρος της Καταλονίας

Φρίκη δίχως τέλος στη Γάζα: Drone καταδίωξε και σκότωσε εν ψυχρώ αμάχους – Προσοχή σκληρές εικόνες

Η Μελόνι έκρυψε το κεφάλι της μέσα στο σακάκι και έγινε viral (Video)

Corriere della Sera: «Έλαβε το εγκεφαλικό εμφύτευμα του Μασκ και παίζει σκάκι με τη σκέψη»

Συνελήφθη ο Ρομπίνιο – Θα εκτίσει ποινή 9 ετών για υπόθεση βιασμού

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter