Καραλής: «Αφιερώνω το μετάλλιο στον εαυτό μου»

Καραλής: «Αφιερώνω το μετάλλιο στον εαυτό μου»

«Επιτέλους, το πήρα! Πάντοτε ήθελα ένα μετάλλιο. Το αφιερώνω στον εαυτό μου και ελπίζω να είναι μόνο η αρχή».

Ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγύρισε με γύρο θριάμβου τυλιγμένος με την ελληνική σημαία το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη, αλλά στη μικτή ζώνη εμφανίστηκε με συγκρατημένο χαμόγελο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να δώσουμε παρηγοριά στους ανθρώπους που πενθούν στην Ελλάδα, εύχομαι μόνο καλή δύναμη», είπε. «Προσέχω και εγώ εδώ να είμαι συγκρατημένος στις εκδηλώσεις μου, για να μη προκαλέσω. Τα μετάλλια και οι αθλητικές επιτυχίες δεν μετράνε καθόλου αυτές τις μέρες…».

Ο 24χρονος Καραλής τόνισε ότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή του («ειδικά τον τελευταίο χρόνο») και ευχαρίστησε θερμά όσους τον βοήθησαν να επιστρέψει δριμύτερος. «Δουλεύουμε πολύ σκληρή με τον πατέρα μου και με τον κύριο Πομάσκι», είπε. «Είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ ευγνώμων προς τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι πέτυχα, γι’ αυτό και με βλέπετε έτσι ήρεμο», συμπλήρωσε.

Ο Καραλής μοιράστηκε με τον Πολωνό Λίσεκ το δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 5,80 μ., πίσω από τον Νορβηγό Γκούτορμσεν «Μπορούσα να πάω και ψηλότερα, αλλά έτσι είναι οι αγώνες», είπε. «Είμαι αθλητής μεταλλίων και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις μεγάλες διοργανώσεις. Ελπίζω ότι θα χαρίσω στη χώρα μου και νέες διακρίσεις στο μέλλον».

H Eλλάδα επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη με τρία μετάλλια, όλα από άλτες, αφού ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το χρυσό στο μήκος και ο Νικόλας Ανδρικόπουλος το ασημένιο στο τριπλούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter