Κηφισιά: Φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ – Στο σκοτάδι πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια

Κηφισιά: Φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ – Στο σκοτάδι πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια

Μπλακ άουτ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε πολλές περιοχές των βορείων προαστίων, λόγω έκρηξης μετασχηματιστή της ΔΕΗ στην Κηφισιά.

Ένα βραχυκύκλωμα στην Κηφισιά, στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Υψηλάντου οδήγησε σε έκρηξη του μετασχηματιστή και παράλληλα βύθισε στο σκοτάδι αρκετές περιοχές των βορείων προαστίων.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αναφερθεί διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου, του Νέου Ψυχικού, της Φιλοθέης, του Διονύσου, της Δροσιάς, της Σταμάτας, της Εκάλης και του Γραμματικού.

ΑΔΜΗΕ: Χωρίς ρεύμα 250.000 νοικοκυριά

Περίπου 250.000 νοικοκυριά έμειναν τις τελευταίες ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και για πάνω από 24 ώρες, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Τάσος Μάνος, σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η κατάσταση επαναξιολογείται διαρκώς αλλά παραμένει δύσκολη, όσον αφορά τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών.

Την Τετάρτη, αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος προσπαθειών για την αποκατάσταση των βλαβών στις γραμμές μέσης τάσης, ωστόσο όπως επισημάνθηκε, θα χρειαστούν μέρες για να επιδιορθωθούν οι ζημιές στις δευτερεύουσες γραμμές.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς ρεύμα έμειναν 250.000 νοικοκυριά από τη «Μήδεια»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter