Κοριοί: Πώς προκάλεσαν συναγερμό στο ξενοδοχείο στη Νέα Μάκρη – «Μεμονωμένο περιστατικό» (Video)

Κοριοί: Πώς προκάλεσαν συναγερμό στο ξενοδοχείο στη Νέα Μάκρη – «Μεμονωμένο περιστατικό» (Video)

Ανησυχία έχει πυροδοτήσει το περιστατικό με κοριούς σε ξενοδοχείο της Αθήνας, στον απόηχο του συναγερμού που είχε σημάνει στη Γαλλία αλλά και την Αγγλία.

Δείτε επίσης: Κοριοί: Μετά τη Γαλλία, έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική – «Έχουμε εμφάνιση κοριών, όχι από αυτούς που μας ακούνε» (Video)

Ο πρόεδρος των εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χοτζόγλου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «μεμονωμένο περιστατικό» και εξήγησε πως στην πτέρυγα του ξενοδοχείου όπου εντοπίστηκαν οι κοριοί, έγινε απεντόμωση και την επόμενη μέρα άνοιξε ξανά.

Όπως επισήμανε στο ξενοδοχείο έμεναν επισκέπτες από τη Γαλλία και τη Βρετανία.

Ως προς τα μέτρα προφύλαξης, είπε πως στα ξενοδοχεία υπάρχει ειδικό έπιπλο για τις βαλίτσες και εκεί πρέπει να τοποθετούνται.

Σημείωσε επίσης πως, «οι καμαριέρες καθαρίζουν μετά από τον covid κανονικά και όχι επιφανειακά και τα ξενοδοχεία είναι υποχρεωμένα να αλλάζουν τακτικά τα στρώματα».

Πώς οι κοριοί προκάλεσαν συναγερμό στο ξενοδοχείο

Παρόλο που δεν μπορεί να αποτελεί ερώτημα το «πώς έφτασε ο κοριός» στο ξενοδοχείο, το ζήτημα είναι πώς προκάλεσαν τον συναγερμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, μία παρέα Γάλλων τουριστών φαίνεται πως οδήγησαν στην έλευση των κοριών εκεί όπου το φαινόμενο είχε παρουσιάσει άνθιση τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα το πρόβλημα μετανάστευσε στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ισπανία σε μικρότερο μέγεθος.

Η εξάπλωση των κοριών έχει λάβει επιδημικές διαστάσεις στο μεγάλο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην νοτιοανατολική Αττική, το οποίο συχνά φιλοξενεί τουρίστες από τη Γαλλία.

Κι ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται προς το παρόν σε μία μόνο πτέρυγα ξενοδοχείου, η ανησυχία είναι διάχυτη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter