Λαθροχειρία Μαρινάκη: Αλλα είπε στους δημοσιογράφους και άλλα δημοσίευσε μετά

Λαθροχειρία Μαρινάκη: Αλλα είπε στους δημοσιογράφους και άλλα δημοσίευσε μετά
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δεν σταματάει τις λαθροχειρίες στην ενημέρωση η κυβέρνηση και αυτή τη φορά ήταν σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη. Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απαντώντας σχετικά με τα αναδρομικά των δικαστικών είπε ότι «είναι μία απόφαση της δικαιοσύνης, απ’ όσο γνωρίζω αφορά δύο προσφεύγοντες, και μόνο αυτούς».

Ομως στο κείμενο της απομαγνητοφώνησης που δημοσιεύτηκε στο σάιτ της κυβέρνησης και μοιράστηκε στα ΜΜΕ, η φράση του άλλαξε και προστέθηκε άλλος ένας και οι δικαστικοί έγιναν τρεις! Δηλαδή άλλα είπε και άλλα έγραψαν στο Μαξίμου, προφανώς γιατί έμαθαν πόσοι είναι οι δικαστικοί.

Ομως αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι γκεμπελισμός και δεν είναι πρώτη φορά που το κάνουν. Θυμίζουμε ότι εκ των υστέρων είχαν αλλάξει φράση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που σε δηλώσεις του στη Λάρισα (στις 8 Σεπτεμβρίου) είχε αποκαλέσει «πολύ μεγάλη αναποδιά» τις φονικές πλημμύρες και μετά από λίγη ώρα στο κείμενο που μοιράστηκε στα ΜΜΕ από το Μαξίμου μέσω Δελτίου Τύπου και του Αθηναϊκού Πρακτορείου η φράση είχε αλλάξει σε «πρωτοφανή κακοκαιρία»!

Διαβάστε επίσης: «Μεγάλη αναποδιά» χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης την καταστροφή αλλά άλλαξαν όσα είπε στα δελτία Τύπου

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ότι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη είχε καλέσει κυβέρνηση και Άδωνι Γεωργιάδη να απαντήσουν αν σέβονται τη Δικαιοσύνη. «Ο κ. Γεωργιάδης όταν λέει, «”αναδρομικά εγώ προσωπικά δεν δίνω σε κανέναν”, μιλά ως φυσικό πρόσωπο ή ως υπουργός της κυβέρνησης; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε οφείλεται μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αν ο ίδιος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων, την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών», είπε.

Το βίντεο με τη δήλωση του Παύλου Μαρινάκη, που τα λόγια του άλλαξαν μετά στην απομαγνητοφώνηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter