Με προστασία των ΜΑΤ η Κεραμέως σε αγιασμό Δημοτικού στη Θεσσαλονίκη

Με προστασία των ΜΑΤ η Κεραμέως σε αγιασμό Δημοτικού στη Θεσσαλονίκη

Φαίνεται ότι δεν τολμούν να κάνουν ούτε ένα δημόσιο βήμα αν δεν βρίσκονται σε προστατευμένο περιβάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του μετά το κάζο του πρωθυπουργού στη Μητρόπολη που πήγε στη κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και τα άκουσε για τα καλά.

Γονέας κατήγγειλε στο documentonews.gr το πρωί της Δευτέρας, ότι στο 87ο Δημοστικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης όπου θα πήγαινε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για να παρακολουθήσει τον αγιασμό την πρώτη ημέρα του σχολικού έτους, τα ΜΑΤ είχαν κάνει κλοιό γύρω από την είσοδο, δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει και μάλιστα έδιωχναν τους γονείς από τα γύρω πεζοδρόμια.

Μάλιστα απομάκρυναν και δεν άφησαν να μπουν στο σχολείο ούτε οι γονείς των μαθητών της πρώτης τάξης. Αντίθετα μπήκαν για να αποθανατίσουν τη προστατευμένη υπουργό Παιδείας τριάντα με σαράντα δημοσιογράφοι.

Ωραίο παράδειγμα δίνει στα παιδιά του δημοτικού η υπουργός Παιδείας με τους κρανοφόρους να την προστατεύουν. Από τι άραγε; Από τις αποδοκιμασίες των γονέων για τους ωραίους νόμους που πέρασε από τη Βουλή ή από την κατάσταση που έχουν φέρει όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης αυτή και ο πρωθυπουργός της.

Επίσης μας κατήγγειλε ούτε κατά διάνοια τα ΜΑΤ δεν φόραγαν μάσκα για προστασία από τον κορονοϊό. Φαίνεται ότι οι συδερόφρακτοι ιππότες της κυβέρνησης Μητσοτάκη γράφουν στα παλαιά τους τα παπούτσια τις εντολές της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter