Μπάσκετ: Νίκησε και πέρασε ο Προμηθέας

Μπάσκετ: Νίκησε και πέρασε ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας προκρίθηκε με «σκούπα» (2-0) στα ημιτελικά της Basket League: 77-75 την ΑΕΚ στην Πάτρα. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε κερδίσει και τον πρώτο αγώνα, στην Αθήνα, με σκορ 95-82.

Στο σημερινό ματς, η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με διψήφιες διαφορές (ημίχρονο 39-29), αλλά αντεπιτέθηκε στο τέλος και ισοφάρισε σε 65-65 με μία βολή του Μπράιαν Ανγκόλα 32 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να εκδηλώσει επίθεση στο φινάλε και ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση, όπου ο Τρέβις Σίμπσον πέτυχε τους πόντους της νίκης από τη γραμμή. Το άστοχο σουτ του Ανγκόλα στην εκπνοή ήταν η τελευταία πράξη του δράματος.

Ο Τζεράι Γκραντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των νικητών, με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ. Ξεχώρισαν και οι Δ. Αγραβάνης (14), Ρέι (12), Φόστερ (11). Οι Ανγκόλα (22), Κολόμ (12), Φιλιππάκος (10) διακρίθηκαν από την ΑΕΚ του Κούρο Σεγούρα.

O Προμηθέας θα περιμένει στα ημιτελικά τον νικητή των αναμετρήσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι, που αρχίζουν απόψε στο Φάληρο και θα συνεχιστούν την Παρασκευή στο Περιστέρι. Το άλλο ζευγάρι συγκροτούν ο Παναθηναϊκός (2-0 τον Άρη) και η Λάρισα (2-0 τον Κολοσσό).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter