Μπενφίκα – Μπριζ 5-1: Ανετα στους «8» του Champions League η ομάδα του Βλαχοδήμου

Μπενφίκα – Μπριζ 5-1: Ανετα στους «8» του Champions League η ομάδα του Βλαχοδήμου

Η Μπενφίκα συνέτριψε 5-1 την Μπριζ και προκρίθηκε στους «8» του Champions League αφού είχε νικήσει και στο Βέλγιο με 2-0. Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Στο 2ο λεπτό η Μπενφίκα πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με τον Ζοάο Μάριο κι έχασε ευκαιρία στο 5’ με παρά λίγο αυτογκόλ του Σιλά, όπως και στο 15’ που το πλασέ του Ζοάο Μάριο έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μέιερ. Όμως η κυριαρχία των Πορτογάλων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 38’ με καταπληκτική ατομική προσπάθεια κι εκτέλεση του Ράφα Σίλβα (1-0). Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζοάο Μάριο βρήκε τον Ράμος στην περιοχή, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους του κι έγραψε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο και με την υπόθεση πρόκριση να έχει κριθεί η Μπενφίκα χαλάρωσε και η Μπριζ βγήκε λίγο πιο μπροστά αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Και όχι μόνο αυτό αλλά στο 56’ από ασίστ του Γκριμάλντο ο Γκονσάλο Ράμος με συρτό σουτ έκανε και το 3-0. Στο 71’ ο Ζοάο Μάριο με πέναλτι (ανατροπή του Ζιλμπέρτο) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.  Ασταμάτητοι οι Πορτογάλοι πέτυχαν και 5ο γκολ στο 77’ με τον Νέρες. Οι Βέλγοι κατάφεραν πάντως με καταπληκτικό σουτ του Μέιερ να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 87’ (5-1)

Ο Τούρκος διαιτητής Ουμούτ Μελέρ «κιτρίνισε» τους Γιάρεμτσουκ, Λανγκ, Οταμέντι (χάνει το πρώτο ματς των προημιτελικών), Μέιερ,

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα (63’ Ζιλμπέρτο), Α. Σίλβα (88’ Βερίσιμο), Οταμέντι (74’ Μοράτο), Γκριμάλντο, Φλορεντίνο, Τσικίνιο (63’ Νέρες), Άουρσνες, Ζοάο Μάριο (74’ Νέβες), Ρ. Σίλβα, Ράμος.

ΜΠΡΙΖ:  Μινιολέ, Μάτα (62’ Οντόι), Μεχέλε, Σιλά, Μπουκάναν, Νίλσεν, Βανάκεν (75’ Νούσα), Σόβαχ (75’ Ριτς), Μέιερ, Λανγκ, Γιάρεμτσουκ (62’ Τζουτγκλά).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter