MVP της κανονικής διάρκειας στην Euroleague o Βεζένκοφ

MVP της κανονικής διάρκειας στην Euroleague o Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της regular season της Euroleague, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final Four στο Κάουνας και παρέλαβε το βραβείο του μαζί με την οικογένειά του από τον Ντέγιαν Μποντίρογκα. Συγκεκριμένα η μητέρα του, η αδερφή του αλλά και ο πατέρας του ανέβηκαν στη σκηνή μαζί του και σε μία συγκινητική στιγμή του ανακοίνωσαν πως είναι ο MVP της φετινής διοργάνωσης.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο των «ερυθρόλευκων», όσο και ολόκληρης της διοργάνωσης. Με την απόδοση του και με τους συμπαίκτες του οδήγησε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και στο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ που τελικά έστειλε τους Πειραιώτες στο Final Four του Κάουνας.

Ο Βεζένκοφ τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό είχε μέσο όρο 17,2 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ζούμε την στιγμή, είμαστε δεμένη ομάδα. Είμαστε ξανά εδώ και είναι κάτι σπουδαίο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η οικογένειά μου, μου έχει μάθει τους τρόπους και τον χώρο να παίξω μπάσκετ. Πρώτα να μάθω να είμαι άνθρωπος, οι γονείς μου και η αδερφή μου με βοήθησαν πολύ. Και στους τρεις τους χρωστάω πολλά, όλα όσα είμαι σήμερα. Ήταν πάντα εκεί για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βεζένκοφ. Kαι πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου, τον Ολυμπιακό, τους προέδρους, όλους τους παίκτες, τον προπονητή. Δουλέψαμε μαζί 10 μήνες. Όλοι όσοι δουλεύουν πίσω από τα φώτα και φροντίζουν για εμάς. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για το αν αλλάζει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού του το βραβείο, είπε: «Τίποτα δεν αλλάζει για μένα. Θέλω να βελτιώνομαι και να είναι επιτυχημένη η ομάδα μου. Το κίνητρο είναι η σκληρή δουλειά. Να αποδείξω ότι είμαι συνεπής και δεν είναι μόνο μία χρονιά. Να δείξω αυτό στον εαυτό μου και εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter