Ο Άδωνης μοιράζει τώρα «συγγνώμες» για τα Τέμπη αλλά πάντα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Άδωνης μοιράζει τώρα «συγγνώμες» για τα Τέμπη αλλά πάντα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Η έλλειψη μέτρου, η αλαζονεία και ο κυνισμός πληρώνονται και αυτό το ξέρει πολύ καλά από το πρωί ο Άδωνης Γεωργιάδης γιατί μετά τη δήλωσή του για τα Τέμπη και τη  διευκρίνιση -όπου τα έκανε χειρότερα- μάλλον προσγειώθηκε απότομα.

Από το πρωί έχει αρχίσει να «μαζεύει» τη δήλωσή του και να ζητά συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων που εννοείται πως αντέδρασαν (όπως δήλωσε ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών Γιώργος Ηλιόπουλος).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε ζητώντας την αποπομπή του από την κυβέρνηση, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ.  Μιχάλης Κατρίνης χαρακτήρισε τη δήλωση «απάνθρωπη».

Μεγάλη η οργή εντός της Νέας Δημοκρατίας, όπου ξαφνικά δημιούργησε ένα πρόβλημα με την κοινωνία απέναντι στην κυβέρνηση που τον χαρακτηρίζει ανήθικο.

Πάντως από το πρωί ο Άδωνης Γεωργιάδης, από τη Βουλή ως τα ραδιόφωνα ζητά συγγνώμη αλλά πάντα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα επιμένει πως «διαστρεβλώθηκαν» οι δηλώσεις του από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μόνον που οι δηλώσεις του μεταφέρθηκαν αυτούσιες σε όλους! Και ο κόσμος έκρινε με βάση αυτά που άκουσε και αποδοκίμασε…

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί να μαζέψει την αθλιότητα για τα Τέμπη αλλά ξέχασε τη Δημοκρατία

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter