Ο Αντώναρος για το… φαντασιακό σχολείο της Κεραμέως

Ο Αντώναρος για το… φαντασιακό σχολείο της Κεραμέως

«Μέσα στην απερίσκεπτη βιασύνη της να μας δείξει πως όλα όσα κάνει είναι αγγελικά πλασμένα μας αποδεικνύει πως θα έπρεπε να είναι μια τάξη εν μέσω πανδημίας», σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν ξέφυγε από τις «κεραίες» του Ευάγγελου Αντώναρου η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας, η οποία επέλεξε μια… μαγική εικόνα μαζικής λήψης προκειμένου να διαφημίσει το ελληνικό δημόσιο σχολείο επί κορονοϊού, με μάσκες και αποστάσεις που πόρρω απέχουν από την ελληνική σχολική πραγματικότητα που η ίδια προετοιμάζει.

«Μέσα στην απερίσκεπτη βιασύνη της να μας δείξει πως όλα όσα κάνει είναι αγγελικά πλασμένα μας αποδεικνύει ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ταξη εν μέσω πανδημίας ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», σχολίασε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος βρήκε έτσι την ευκαιρία να επαναλάβει τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβουν πολιτεία και υπουργείο για την ασφαλή επιστροφή στις τάξεις μαθητών και εκπαιδευτικών:

«Ε λοιπον όχι!

Σε αυτό θα διαφωνήσω!

Εγώ χαίρομαι που η διαχρονικά εμμονική και αποδεδειγμένα ανεπαρκής Υπουργός Παιδείας διάλεξε μια φωτογραφία σχολικής τάξης από μια διεθνή βάση δεδομένων για να “ντύσει” τη δήλωσή της για την (αβέβαιη προς το παρόν ως προς την ημερομηνία) έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Γιατί μέσα στην απερίσκεπτη βιασύνη της να μας δείξει πως όλα όσα κάνει είναι αγγελικά πλασμένα μας αποδεικνύει ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μια ταξη εν μέσω πανδημίας ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.

Έχουμε και λέμε:

– Οι μαθητές κάθονται σε μονοθέσια θρανία – σε καμία περίπτωση ο ένας κολλητά δίπλα στον άλλο σε διθέσια θρανία κατά το πρότυπο των ελληνικών σχολείων (Προσωπικά έχω θέσει το θέμα εδώ και 2 εβδομάδες – απάντηση καμία).

– Οι μάσκες δασκάλας και μαθητών είναι ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΧΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ. Τις υφασμάτινες ποιος θα τις πλένει και θα τις σιδερώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ βάσει των προδιαγραφών; Τι θα γίνει αν οι μαθητές τις ξεχνούν σπίτι τους; Θα υφίστανται το αδιευκρίνιστο “πλέγμα κυρώσεων” του κ. Πέτσα ή θα αποκλείονται από το μάθημα; Η λύση, μία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΟΣΟΙ ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ +5) ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

– Απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου προς όλες τις κατευθύνσεις μεταξύ των θρανίων (μπρος πίσω αριστερά δεξιά).

Λέτε να μας πλάσαρε αυτή τη φωτογραφία η κ. Κεραμέως υπονοώντας ότι θέλει να αντιγράψει τα πρότυπα που απεικονίζει; Μακάρι. Αλλά δεν το πιστεύω. Γιατί έχει τέτοια αυταρέσκεια και απολαμβάνει της απεριόριστης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη που εγκρίνει απνευστί όλες τις αποφάσεις της ώστε είναι απόλυτα πεπεισμένη ότι τα κάνει όλα τέλεια. Τρομάρα της».

Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2782291845382163&set=a.1409410379336990&type=3

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter