Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα ψηφίσει Πελετίδη στην Πάτρα – Τι δηλώνει στο documentonews.gr

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα ψηφίσει Πελετίδη στην Πάτρα – Τι δηλώνει στο documentonews.gr

Ηχηρά δηλώνει τη στήριξή του στον Κώστα Πελετίδη στο β΄γύρο των τοπικών εκλογών για το Δήμο της Πάτρας ο εργατολόγος και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , Διονύσης Τεμπονέρας. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Νίκος Τεμπονέρας έγραψε το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου: «Την Κυριακή θα πάρω το αμάξι, θα πάω στην Πάτρα και θα ψηφίσω τον υποψήφιο δήμαρχο με το ΚΚΕ, Κώστα Πελετίδη».

Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος δήλωσε ότι «συντασσόμενος με την επίσημη γραμμή που έθεσε το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης για στήριξη προοδευτικών ψηφοδελτίων στο β΄γύρο στηρίζω τον Κώστα Πελετίδη, καθώς απέναντι είναι υποψήφιος της ΝΔ».

Η ανάρτηση Τεμπονέρα


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης η παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή (“Πάτρα Σπουδαία και πάλι”) , την οποία στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ , δεν είχε ανακοινώσει επίσημα ποιον από τους διεκδικητές της δημαρχίας στην Πάτρα θα στηρίξει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο Κώστας Πελετίδης κατέκτησε την πρωτιά στο δήμο Πατρέων στον α’ γύρο (39,95%), με δεύτερο τον Κώστα Σβόλη (25,57%) ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ. Ήδη σε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αναφέρουν ότι υπάρχει διχογνωμία στην παράταξη Αϊβαλή (βγήκε τρίτη με 19,73%), για το αν δοθεί επίσημη στήριξη σε κάποιον από τους δυο διεκδικητές της δημαρχίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter