Ο Καμμένος κάνει λόγο για σχέσεις Ανδρουλάκη με τον ψευτομουφτή- Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Ο Καμμένος κάνει λόγο για σχέσεις Ανδρουλάκη με τον ψευτομουφτή- Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με την παρακολούθηση του, άφησε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ant1 υποστηρίζοντας ότι η παρακολούθηση του δεν ήταν «τυχαία».

Όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, «Όταν ένας ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος έχει επικοινωνία με τον ψευτομουφτή και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης της Συμφωνίας της Λωζάνης, τότε πρέπει να παρακολουθείται».

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: «Παραμύθι του ΠΑΣΟΚ ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν ακροδεξιό κόμμα. Το είπαν αυτό επειδή οι ίδιοι συγκυβέρνησαν με τον ΛΑ.Ο.Σ. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, είναι πιθανή μια συνεργασία κάποιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ με ανταλλαγή εθνικά θέματα. Δεν παρακολουθείται τυχαία ένας πολιτικός με άδεια εισαγγελέως. Όταν ένας ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος έχει επικοινωνία με τον ψευτομουφτή και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναθεώρησης της Συμφωνίας της Λωζάνης, τότε πρέπει να παρακολουθείται»!

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, όπως ήταν λογικό προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου, ο οποίος έκανε λόγο για μία «ανυπόστατη και αβάσιμη τοποθέτηση του κ. Καμμένου, η οποία είναι ο ορισμός της θεωρίας συνωμοσίας και γίνεται πάνω σε μία ανοικτή υπόθεση η οποία πληγώνει και εκθέτει διεθνώς τη χώρα και τη δημοκρατία μας».

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό, απαράδεκτο και είναι πολιτικά ελέγξιμο το να βγαίνει ένας πρώην πολιτικός αρχηγός και πρώην υπουργός και να τοποθετείται με αυτό τον τρόπο», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ θυμάμαι ειδικά στις Ευρωεκλογές του 2019 υπήρχε ειδικό Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας στη Θράκη όπου ο κ. Ανδρουλάκης πήρε όλες τις ψήφους. Και πριν από αυτές τις εκλογές είχαμε ένα ολόκληρο σήριαλ σε σχέση με τη Θράκη, με φακέλους της ΕΥΠ να κατευθύνονται στην κυβέρνηση και από την κυβέρνηση στα κόμματα. Δεν ήρθε τίποτα στο ΠΑΣΟΚ και δεν υπήρχε ουδεμία αναφορά στο ΠΑΣΟΚ και στον αρχηγό του. Είναι σουρεαλιστικός ο ισχυρισμός».

Όπως επισήμανε ο κ. Μάντζος, «κανένας και ειδικά ο κ. Καμμένος δεν μπορεί να παίζει με τον πατριωτισμό ενός κόμματος και ενός αρχηγού που έχουν χειροπιαστό έργο στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος απέναντι στην τούρκικη προκλητικότητα και στο Αιγαίο και στην Κύπρο και στις όποιες προσπάθειες παρεμπόδισης της λειτουργίας της Δημοκρατίας. Αν έχει προσωπικό πρόβλημα ο κ. Καμμένος με τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς που του κάνει το ΠΑΣΟΚ και αισθάνεται ότι μπορεί να πλήττει τον αρχηγό του με θεωρίες συνωμοσίας, είναι πρόβλημα του κ. Καμμένου. Δεν είναι πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατίας».

«Δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε διότι αυτά που λέει ο κ. Καμμένος σήμερα είναι παραγωγή και αναπαραγωγή ψεκασμένων θεωριών συνωμοσίας που τις έχουμε ξανακούσει. Και τα πρώτα εικοσιτετράωρα του μεγάλου σκανδάλου των υποκλοπών να θυμίσω ότι υπήρχαν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Ρωμανός και ο ακροδεξιός υποστηρικτής της κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Κρανιδιώτης, που είχαν μιλήσει για αυτά τα ζητήματα στο δημόσιο λόγο μέσα σε αυτό το ψηφιακό παρακράτος των social media», είπε ο κ. Μάντζος.

«Ένα κόμμα το οποίο βρίσκεται σε μία δυναμική προσπάθεια να επανέλθει στο πολιτικό σκηνικό με όρους πρωταγωνιστικούς έχει πολλή δουλειά ακόμη μπροστά του αλλά με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία», πρόσθεσε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter