Ο κρυφός έρωτας της «Καθημερινής» για τους έκπτωτους…

Ο κρυφός έρωτας της «Καθημερινής» για τους έκπτωτους…

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και φαίνεται πως η συντηρητική και φιλοκυβερνητική «Καθημερινή» καλύπτει πλήρως και το βασιλικό ρεπορτάζ -και συγκεκριμένα τους έκπτωτους- αφού όλοι οι καλοί συντηρητικοί χωράνε.

Όπως και οι ακροδεξιοί αρκεί να είναι από την «σοβαρή χρυσή αυγή», όπως μας είχε πει στον παρελθόν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Έτσι λοιπόν η εφημερίδα εκτός από τις κηδείες και τα μνημόνια των απανταχού ευγενών και εστεμμένων εν ενεργεία ή έκπτωτους, μας ενημερώνει τώρα πως επαναλειτουργεί ο σχετικός ιστότοπος της «ελληνικής βασιλικής οικογένειας» που βεβαίως τέως είναι, το Σύνταγμα δεν τους αναγνωρίζει αλλά προφανώς το γαλάζιο αίμα συνεχίζει να ρέει…

Έτσι λοιπόν μας ενημερώνουν πως ο ιστότοπος ήταν ανενεργός από το 2011 αλλά τώρα «όλα καλά» στα αγγλικά και στα ελληνικά, αφού ίσως και να απευθύνεται στο «ελιά ελιά και Κώτσο βασιλιά». Μαθαίνουμε πως ήταν και επιθυμία του τέως διαδόχου Παύλου, αν σας λείπει αυτή η πληροφορία…

Μας δίνει και άλλες λεπτομέρειες που άγνωστο αν αφορά κανέναν για ένα «παλάτι» που μας φόρεσαν κολάρο κάποια στιγμή, δεν έγινε ποτέ παράδοση, μας πρόσφερε πολλά δεινά, έκανε μεγάλα φαγοπότια και πολύ δεξιά και ταξική πολιτική.

Αλλά είπαμε, όλοι ψήφοι είναι, κλείνουμε το μάτι προς το δεξιό άκρο αλλά με πολιτική στόχευση…

τέως βασιλική οικογένεια

Διαβάστε επίσης:

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ αυτοπαρουσιάζεται «πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας»-Εκκωφαντική… αφωνία της κυβέρνησης

Η ΕΡΤ μας γυρίζει στην εποχή των Γλύξμπουργκ (Video)

Μητσοτάκης: Ψάχνοντας διακαώς μια θέση «στα ξένα»

Η Νίκη Κεραμέως σε νέα ύψη: Θεωρεί παράνομη την απεργία για «ακύρωση νόμων»!

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ντόρα και Γιώργος ψήφισαν Αλέξη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter