Ο Μητσοτάκης απειλεί με απόλυση τους υπουργούς του προστατεύοντας τον εαυτό του

Ο Μητσοτάκης απειλεί με απόλυση τους υπουργούς του προστατεύοντας τον εαυτό του

Σε καινούρια απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπίσει την συλλογική δυσαρέσκεια που προκαλούν οι πολιτικές επιλογές του προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού μοίρασε επιδόματα – φιλοδώρημα για τα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα, αφού μίλησε για σταδιακή άρση των μέτρων στην πανδημία, αυτή την φορά εμφανίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο αυστηρός στα μέλη της κυβέρνησης, σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου.

«Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών» είπε σύμφωνα με τις διαρροές στους υπουργούς του παραδεχόμενος με αυτόν τον τρόπο πως την κυβέρνησή του χαρακτηρίζουν εσωκομματικές εντάσεις.

Το σχόλιο του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί ευθεία αναφορά στην παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των υπουργών του, μόνο που θα μπορούσε να εκφέρεται από κάποιον επιχειρηματία.

Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει την τροπή που παίρνει το προσωπικό του αφήγημά απ’ την γενικευμένη αποδοκιμασία του κόσμου.

Υπό τον φόβο που ενδεχομένως του δημιουργεί την απειλή μιας πιθανή απαλλαγής απ’ τα καθήκοντά του τώρα που βόλεψε τον υιό στας Ευρώπας και που βρήκε να βολέψει τα «αρχαία των προγόνων» του στο Μουσείο Χανίων, αποφάσισε να απειλήσει τους υπουργούς του με «απαλλαγή». Εμφανίζεται έτσι βασιλικότερος του (τέως) βασιλέως ενώ ταυτόχρονα «χρεώνει» την οποιαδήποτε παρασπονία στους υπουργούς του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter