Ο Πολάκης «στολίζει» δεόντως δύο «ταλιμπάν» υποψήφιους της ΝΔ και τον δημοσιογράφο-καταδότη της χούντας (Photos)

Ο Πολάκης «στολίζει» δεόντως δύο «ταλιμπάν» υποψήφιους της ΝΔ και τον δημοσιογράφο-καταδότη της χούντας (Photos)

Mε τον δικό του γνώριμο τρόπο ο Παύλος Πολάκης  “περιποιήθηκε” δύο πρωτοπαλίκαρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, του Τεό Γιάνναρου, υποψήφιου του Πατούλη, για την απειλητική ανάρτηση στο facebook κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 και του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη για τις “εμφυλιοπολεμικές” τηλεοπτικές δηλώσεις του και τους… αιχμαλώτους πολέμου, ενώ δεν αφήνει στο απυρόβλητο ούτε και τον «καταδότη της χούντας» Νίκο Μαστοράκη, που… ευλόγησε την υποψηφιότητα Μπογδάνου!

Γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στη σελίδα του στο facebook:

«Ο πρώτος (σ.σ. Γιάνναρος) ήταν Διοικητής στο Ελπις επί Γεωργιάδη που όταν τον διώξαμε ξεσηκώθηκε η ΝΔ γιατί ήταν “άξιος και υπέροχος άνθρωπος”

Ο δεύτερος (σ.σ. Αϊβαλιώτης) έχει περάσει λέει και από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει ξερονήσια.

Ο τρίτος (σ.σ. Μαστοράκης) είναι ο δημοσιογράφος-καταδότης της χούντας που λιβανίζει με υπέροχη γλώσσα το αγκάλιασμα της δημοσιογραφιας που ούτε ο Σκαι δεν άντεξε!!!

Όλοι αυτοί ,εξαιρετικά δείγματα “ήθους, ευπρέπειας και αδαμαντινης συμπεριφοράς” ετοιμάζονται μαζι με Κυριακο ,στουρναρα και ολιγάρχες να εφορμησουν στα 40 δις του ταμείου της χώρας…..

ΥΓ ομως φοράνε γραβάτα και δεν καπνίζουν»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter