Θεσσαλονίκη: Έληξε η κατάληψη του Υπουργείου από το ΠΑΜΕ (Photos &Video)

Θεσσαλονίκη: Έληξε η κατάληψη του Υπουργείου από το ΠΑΜΕ (Photos &Video)

Αποχώρησαν από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης τα μέλη του ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συμβολική κινητοποίηση στο υπουργείο. Σκοπός τους ήταν να κάνουν γνωστή την πανελλαδική απεργία της προσεχούς Πέμπτης και να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, την ίδια μέρα, στο Άγαλμα του Βενιζέλου (10.30).

Όλα συνέβησαν στις 07.00, όταν ομάδες ατόμων κινήθηκαν από διαφορετικά σημεία προς την είσοδο του ΥΜΑΘ και εισέβαλλαν αιφνιδιαστικά στο χώρο. Αμέσως οι φρουροί ειδοποίησαν το κέντρο, ωστόσο δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και τα μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλλαν στο κτίριο και ανήρτησαν ένα γιγαντοπανό.

“Περνάμε στην αντεπίθεση”, αναγράφει το πανό με τα μέλη του ΠΑΜΕ να καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10.30.
Μάλιστα για να κρατήσουν ανοιχτή την πύλη του ΥΜΑΘ τοποθέτησαν ένα Ι.Χ. μπροστά σε αυτή.

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε μια εντός εισαγωγικών αριστερή κυβέρνηση να φέρει ένα αντεργατικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Συμμετέχουμε στην απεργία της Πέμπτης και ζητούμε την απόσυρση του» δήλωσε στο Thestival το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Λεωνίδας Στολτίδης.

Πηγή: Thestival

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter