Οι ευχές των καλλιτεχνών Αθανασίου, Καπουτζίδη, Κραουνάκη, Μαργαρίτη, Ρένεση για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των καλλιτεχνών Αθανασίου, Καπουτζίδη, Κραουνάκη, Μαργαρίτη, Ρένεση για τα 7 χρόνια Documento

Ο Ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου:

Εύχομαι στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε να αντέξετε και να συνεχίσετε να δημιουργείτε. Στο δύσκολο αυτό μετερίζι που βρίσκεται το Documento και δεν είναι καθόλου αυτονόητη η ελευθερία του Τύπου, η δική σας παρουσία αποτελεί για όλους εμάς που σας διαβάζουμε τιμή και χαρά. Εύχομαι να αντέξετε για άλλα επτά χρόνια και άλλα επτά και άλλα επτά κ.ο.κ. επειδή οι φωνές ανεξαρτησίας στον Τύπο γίνονται όλο και σπανιότερες όσο περνά ο καιρός.

Ο Ηθοποιός, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Καπουτζίδης:

Σας εύχομαι να είστε πάντα δημιουργικοί, να εργάζεστε σε ένα υγιές και δίκαιο περιβάλλον, χωρίς ανταγωνισμό και μισαλλοδοξία. Να ερευνάτε σε βάθος τα γεγονότα και να είστε κάθε μέρα ευτυχείς που επιλέξατε αυτό το επάγγελμα.

Ο Συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης:

Τον Κώστα τον γνώρισα στο Κόκκινο, είχε εκπομπή πριν από μένα. Με θάρρος και αξιοπρέπεια κράτησε ψηλά το αγώνισμά του. Ελευθερία, δημοσιογραφία, σύγκρουση. Ολα αυτά τα χρόνια είχαμε κάπου να ακουμπήσουμε. Ανήκω στους υποστηρικτές του. Πολλές φορές έχει φιλοξενήσει απόψεις μου ή ποσταρίσματά μου. Εύχομαι ολόψυχα το Documento και οι συνεργάτες του να συνεχίσουν τη μάχη. Κρατώντας απόσταση από τη μικρότητα, την ιδιοτέλεια και το μικρό συμφέρον. Κώστα και παιδιά, κρατάμε γερά όσοι καταλαβαίνουμε τον ίδιο εχθρό. Γερά μέχρι να ξημερώσει. Χρόνια πολλά.

Ο Τραγουδιστής, Γιώργος Μαργαρίτης:

Χρόνια πολλά, Documento! Σας εύχομαι τα καλύτερα, να τα εκατοστίσετε και πάει λέγοντας. Υγεία σε όλους σας και πολλές ακόμη δημοσιογραφικές επιτυχίες.

Η Ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση:

Βρισκόμαστε σε ένα χωροχρόνο και σε μια πατρίδα που τα έντυπα Μέσα παπαγαλίζουν ακατάπαυστα τις ίδιες ρητορικές και μεθοδεύσεις ξανά και ξανά, μέρα τη μέρα, με κοινές παρωχημένες καθοδηγήσεις που μυρίζουν μούχλα και διαολεμένη σύμπλευση. Το Documento τόσα χρόνια έχει καταφέρει να ξεφύγει απ’ την πανδημία αυτή και κρατάει σθεναρά το δικό του αυθεντικό και μαχητικό πρίσμα. Ψάχνει, ερευνά σε βάθος, με κίνδυνο μπαίνει μέσα από τις χαραμάδες να βρει το φως και να το φανερώσει. Πολιτικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, ήταν και είναι πρωτοπόρος και κυνηγός της αλήθειας και της έμπνευσης. Εύχομαι πολλά χρόνια ακόμη να είναι κοντά μας και να ενοχλεί τα λιμνάζοντα νερά που μας περιτριγυρίζουν! Δύναμη σε όλη την ομάδα!

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter