Οι συνταξιούχοι καλύπτουν τα κενά στο ΕΣΥ του Μητσοτάκη: Άλλη μία δωρεά ασθενοφόρου (Video)

Οι συνταξιούχοι καλύπτουν τα κενά στο ΕΣΥ του Μητσοτάκη: Άλλη μία δωρεά ασθενοφόρου (Video)

Mία ακόμα συνταξιούχος, αυτή τη φορά από την Κατερίνη, δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Και κάπως έτσι «μπαλώνονται» τα κενά στο πολύπαθο ΕΣΥ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, η κ. Ειρήνη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντισαν τους δικούς της ανθρώπους όταν το είχαν ανάγκη, δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ.

Για ακόμη μια φορά η ευαισθησία και το φιλότιμο των πολιτών έρχεται ως αντίβαρο στην απροθυμία της πολιτείας να ενισχύσει, ως οφείλει, το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στη μνήμη του μοναχογιού της, Παναγιώτη που έφυγε πρόωρα, του συζύγου της, καθώς και του πατέρα της, η κυρία Ειρήνη Παρασκευοπούλου, αποφάσισε να δώσει τα χρήματα που απέκτησε μετά από μια αγοραπωλησία για να αγοραστεί ασθενοφόρο.

«Με οδήγησε σε αυτή την απόφαση το ίδιο το παιδί μου, ο χαμός του».

Για την πράξη αυτή αγάπης και αλληλεγγύης, η κυρία Παρασκευοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ.

«Έχει ένα χρόνο που έδωσα την παραγγελία για ένα ασθενοφόρο. Με οδήγησε σε αυτή την απόφαση το ίδιο το παιδί μου, ο χαμός του, που έφυγε άδικα. Ευτυχώς οι γιατροί βοήθησαν πάρα πολύ, τον βοήθησαν πολύ εδώ στο νοσοκομείο και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στον Άγιο Δημήτριο.

Την ώρα που έφυγα από εκεί, μετά από ένα μήνα, έγραφα στο βιβλίο ευχαριστιών αυτή η φιλοξενία με βοήθησε να ξεκινήσω κι εγώ κάτι.

Αυτά τα χρήματα δεν ήταν οικονομίας, ήταν το αίμα του πατέρα μου, και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο γιος μου που έφυγε, έλεγε έχω ήρωα παππού. Ο πατέρας μου ήταν στο στρατό, είχαν πάει στην Αλβανία και στην τελευταία μάχη, πήγε να γλιτώσει κάποιον από ένα κοντινό χωριό, έφαγε σφαίρα στο αυτί και τελείωσε.

Με όλο το χρυσό του κόσμου, αυτή την αγάπη που δείχνουν όλοι στην Κατερίνη και στην Πιερία, δεν μπορείς να την αγοράσεις», ανέφερε η ηλικιωμένη.

Διαβάστε επίσης:

 

Ηράκλειο: Αποζημίωση 1,46 εκατ. ευρώ για το θάνατο εργαζόμενης στο Δήμο

Πτώση F-16: Σώος ο πιλότος, πρόλαβε να εγκαταλείψει (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter