Οι ύμνοι Φουρθιώτη σε Οικονόμου και Νικολάου έπιασαν τόπο – Με ειδική διατροφή και συνδρομητική στο κελί του

Οι ύμνοι Φουρθιώτη σε Οικονόμου και Νικολάου έπιασαν τόπο – Με ειδική διατροφή και συνδρομητική στο κελί του

Προνομιούχος είναι ο Μένιος Φουρθιώτης στις φυλακές Κορυδαλλού. Η αποθέωση του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου πριν από λίγες ημέρες από τον παρουσιαστεί φαίνεται πως έπιασαν τόπο και έτσι ο παρουσιαστής θα έχει πλέον συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του στον Κορυδαλλό, με πρόσβαση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.

Επιπλέον, δεκτό έγινε και το αίτημά του για ειδική διατροφή, διαφορετική από των υπόλοιπων κρατουμένων, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο 35χρονος παρουσιαστής. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο, που θα επιλέξει ο ίδιος, θα του πηγαίνει στη φυλακή το γεύμα του που θα μπορεί να συντηρεί σε ένα ψυγείο στο θάλαμό του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, ο Μένιος Φουρθιώτης μιλώντας στο Star αφού έπλεξε το εγκώμιο του κ. Οικονόμου και της κυρίας Νικολάου για τις συνθήκες των φυλακών, έφτασε στο σημείο να λέει πως… δε θέλει να φύγει από τη φυλακή.

Πάντως, το αίτημα του Φουρθιώτη για αποφυλάκιση, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter