Ολυμπιακός: Αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής στην Ευρώπη – Τι δείχνουν οι αριθμοί

Ολυμπιακός: Αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής στην Ευρώπη – Τι δείχνουν οι αριθμοί

Οι αριθμοί «μίλησαν» και ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη χειρότερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών και συντελεστή γκολ μεταξύ των 96 κλαμπ που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA! Βρίσκεται σε καλύτερη θέση μόνο από την Ρέιντζερς και την Πλζεν.

Οι Ελληνες πρωταθλητές, μετά την ήττα τους με 3-0 από την Καραμπάγκ, βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους με μηδέν βαθμούς. Ο συντελεστής των γκολ τους είναι στο -7, αφού έχουν δεχθεί οκτώ γκολ κι έχουν πετύχει μόλις ένα, αυτό με αντίπαλο την Ναντ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, χωρίς βαθμό είναι επίσης η Ζυρίχη (Europa League), η Ντινάμο Κιέβου (Europa League), η Μάλμε (Europa League), η Ομόνοια (Europa League), η Ρέιντζερς (Champions League), η Βικτόρια Πλζεν (Champions League) και η Μακάμπι Χάιφα (Champions League). Η Ζυρίχη με -6, η Ντινάμο Κιέβου με -3, η Μάλμε με -4, η Ομόνοια με -5 και η Μακάμπι Χάιφα με -6 έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός έχει θετικότερο συντελεστή μόνο από την Ρέιντζερς (-9) και την Βικτόρια Πλζεν (-11).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter