Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: Την προφυλάκιση τριών 15χρονων αποφάσισε η Ανακρίτρια Ανηλίκων

Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: Την προφυλάκιση τριών 15χρονων αποφάσισε η Ανακρίτρια Ανηλίκων

Την προφυλάκιση των τριών από τους έξι ανηλίκους που ομολόγησαν ότι βίασαν και κακοποίησαν το 15χρονο μαθητή από το Ίλιον διέταξε η Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Νωρίτερα οι έξι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος του συνομηλίκου τους και άλλες βαριές κατηγορίες είχαν οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Ανηλίκων για να απολογηθούν για την υπόθεση αυτή που έχει προκαλέσει άλλο ένα σοκ στην ελληνική κοινωνία. Ο τέταρτος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. Οι όροι αυτοί ορίστηκαν σε υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και σε παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, η οποία τους δόθηκε καθώς συναίνεσαν στην κράτηση τους κατά μία επιπλέον ημέρα από αυτήν που λήγει το όριο για την παραμονή υπό κράτηση χωρίς απολογία.

Στους τρεις προφυλακισθέντες έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατοχής ναρκωτικών και πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ φέρονται να παραδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις τους, δήλωσαν ωστόσο  πως ό,τι έγινε ήταν στο πλαίσιο «παιχνιδιού» με «εναλλαγή ρόλων».

«Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο… είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο ένας κατηγορούμενος, ενώ ο δεύτερος κατέθεσε πως τη δεύτερη φορά έσβησε αμέσως το βίντεο που είχε τραβήξει.

«Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter