Όταν ο Πάνος Μουζουράκης φλερτάρει τη Σερ στο «Mamma Mia!» (Video)

Όταν ο Πάνος Μουζουράκης φλερτάρει τη Σερ στο  «Mamma Mia!» (Video)

Στην όχι και τόσο… εύκολη θέση του να φλερτάρει τη Σερ βρίσκεται ο Πάνος Μουζουράκης, για τις ανάγκες της ταινίας «Mamma Mia! Here we go again», που ευελπιστεί να ακολουθήσει την επιτυχία της πρώτης.

Ο Μουζουράκης εμφανίζεται και στο τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 20 Ιουλίου, γυρνώντας πίσω το χρόνο και δείχνοντάς μας τις νεανικές περιπέτειες της Ντόνα, την οποία ενσάρκωσε η Μέριλ Στριπ στο πρώτο «Mamma Mia!», πριν από δέκα χρόνια.

Τη νεαρή Μέριλ Στριπ ενσαρκώνει η Λίλυ Τζέιμς, ενώ η Αμάντα Σέιφριντ εμφανίζεται ξανά ως Σόφι (κόρη της Μέριλ Στριπ), να είναι έγκυος και να προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της μητρότητας, αλλά και της συντήρησης της βίλας της μητέρας της.

Θα τη βοηθήσουν τόσο οι φίλες της μητέρας της, που θα της μιλήσουν για το παρελθόν της, όσο και οι «τρεις μπαμπάδες» της, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ και Στέλαν Σκάρσγκαρντ, αλλά και η μία και μοναδική Σερ, που εμφανίζεται στο ρόλο της γιαγιάς της Σόφι και μητέρας της Μέριλ Στριπ.

Η αναπάντεχη επίσκεψη της Σερ, που ενσαρκώνει μια… ζόρικη γιαγιά, είναι και η αφορμή της εμφάνισης του Μουζουράκη στο τρέιλερ, ο οποίος εμφανίζεται να τη φλερτάρει με την… αμφιλεγόμενη ατάκα: “Θα γίνετε προγιαγιά”.

Η ταινία θα είναι φυσικά και πάλι γεμάτη με τις επιτυχίες των ABBA.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter