Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τους ανεξήγητους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών – «Αφήστε μας στον πόνο μας», λέει ο πατέρας

Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τους ανεξήγητους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών – «Αφήστε μας στον πόνο μας», λέει ο πατέρας

Οι ανεξήγητοι θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μπήκαν από χθες στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα –αναπάντητα μέχρι στιγμής– αίτια της τριπλής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Από εισαγγελική πηγή έγινε γνωστό ότι μετά τη λεπτομερή ανάγνωση των δημοσιευμάτων, εκφράστηκε απορία για το μυστήριο που καλύπτει τους τρεις «απρόσμενους» θανάτους της 7 μηνών Ιριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και πρόσφατα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

«Με τον κοινό νου φαντάζει ακατανόητο, όχι σε μια περίπτωση, αλλά σε τρεις που έπληξαν με τον πλέον τραγικό τρόπο την ίδια οικογένεια, να μην υπάρχουν επαρκείς απαντήσεις», ήταν το χθεσινό σχόλιο της ίδιας εισαγγελικής πηγής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Λόγω της λεπτότητας και σοβαρότητας του θέματος, η παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει τύχει συνδρομής απ’ όλες τις εισαγγελικές βαθμίδες, αφού οι μυστηριώδεις θάνατοι έχουν απασχολήσει τους πάντες σε δικαστικό, επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο.

Όπως έγινε γνωστό, με βάση την εντολή για την διενέργεια της προκαταρτικής εξέτασης, πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν οι γονείς των τριών κοριτσιών, οι ιατροδικαστές που συνέταξαν εκθέσεις για τους «μυστηριώδεις» θανάτους και οι γιατροί των παιδιών.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας της οικογένειας Μάνος Δασκαλάκης, μόλις έφυγε από τη ζωή το δεύτερο παιδί τους, είχε απευθυνθεί στην Εισαγγελία, ζητώντας διερεύνηση των αιτιών του θανάτου.

«Αφήστε μας στον πόνο μας», λέει ο πατέρας

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι…»! Κάπως έτσι μίλησε στην «Π» ο πατέρας των κοριτσιών τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως σημειώνει το τοπικό Μέσο, τα «σενάρια» που κυκλοφορούν έχουν φθάσει στα αφτιά της οικογένειας. «Εχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας» δηλώνει ο κ. Δασκαλάκης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου έχει επιδοθεί, όπως είπε, στο να διώχνει δημοσιογράφους αθηναϊκών καναλιών από το σπίτι της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter