Περιοδεία Κουτσούμπα σε ΗΠΑ και Καναδά ενόψει Ευρωεκλογών

Περιοδεία Κουτσούμπα σε ΗΠΑ και Καναδά ενόψει Ευρωεκλογών

Στον Καναδά και τις ΗΠΑ θα βρίσκεται από τις 21 ως τις 27 Απριλίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ.  Οι επισκέψεις του ΚΚΕ ενόψει Ευρωεκλογών ξεκίνησαν ήδη από την Κύπρο όπου ζήτησε «Να γίνουν οι Ευρωεκλογές μήνυμα λαϊκής αντίδρασης».

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας και η αντιπροσωπεία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 21 Απριλίου για τον Καναδά, όπου θα επισκεφτεί το Μόντρεαλ και το Τορόντο.

Στον Καναδά, ο Δ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Κοινότητας, με Εργατικούς Συλλόγους, με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Καναδά και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις που θα διοργανώσουν η Κομματική Οργάνωση στο Μόντρεαλ και η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όπου θα συναντηθεί με εργατικά σωματεία και συλλόγους και θα μιλήσει σε συγκέντρωση που θα διοργανώσει η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στη Ν. Υόρκη.

Η ψήφος των αποδήμων

Το θέμα είχε θίξει ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Λευκωσίας Κύπρου του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι οι απόδημοι έχουν έναν λόγο παραπάνω να τιμωρήσουν τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, που τους μεταχειρίζονται «προκλητικά σαν «κουκιά» για ψηφοθηρία».

«Μόνο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρωψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις κάλπες τις 9ης Ιούνη μπορεί να εκφραστεί η μαζική καταδίκη στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, και όλων των άλλων κομμάτων που υπηρετούν τους λίγους και τσακίζουν τα λαϊκά δικαιώµατα» είχε προσθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Εκπαιδευμένοι σκύλοι ξεψαχνίζουν το οικόπεδο στη Λάρισα – «Εάν υπάρχουν ανθρώπινα υπολείμματα θα τα εντοπίσουμε»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Μετ’ εμποδίων η ενημέρωση Ανδρουλάκη – Ο Ράμμος θέλει, η γραφειοκρατία καθυστερεί

Συνέδριο ΝΔ: Τα «πηγαδάκια», η… σιωπή Καραμανλή – Σαμαρά και ο φόβος για ψήφο διαμαρτυρίας

Κασσελάκης: Το νοσοκομείο Σητείας αγκομαχά – Αποδεικνύει την εκτίμηση της ΝΔ για την ανθρώπινη ζωή

Απομνημονεύματα Σόιμπλε: Τι γράφει για την ελληνική κρίση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter