Πολάκης για εισαγγελική πρόταση απαλλαγής Μίχου: «Μια λέξη μόνο ταιριαζει, σαπίλα»

Πολάκης για εισαγγελική πρόταση απαλλαγής Μίχου: «Μια λέξη μόνο ταιριαζει, σαπίλα»

Μόνο ασχολίαστη δεν άφησε ο Παύλος Πολάκης την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου για βιασμό της 12χρονης, για τη δυσώδη υπόθεση με θύμα το ανήλικο κορίτσι από τον Κολωνό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνει ότι «Μια λέξη μόνο ταιριαζει, σαπίλα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ο Μίχος δηλαδή δεν βίαζε την 12χρονη! Εκανε έρωτα μαζί της γιατί την είχε ερωτευτεί, όπως είπε! Για να μην κοροϊδευόμαστε: Η πρόταση του εισαγγελέα αποδεικνύει την σήψη του Κράτους Δικαίου και «προσυπογράφει» το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου.»

ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ.

Αρετή Αθανασίου

«Ο Μίχος δεν εξέδιδε το μικρό κορίτσι. Το διευκόλυνε απλά να εκδίδεται το ίδιο. Έτσι αναφέρει η πρόταση της εισαγγελέως. Της. Γιατί για γυναίκα πρόκειται. Μία χώρα, σκέτη ασφυξία. Αυτό!»

Γιάννης Μοίρας

ΥΓ. Οταν απο το 2016 φωνάζω πως «ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ» κάποιοι μιλούσαν για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη,κάποιοι σήκωναν με αποτροπιασμό το φρύδι,κάποιοι με «τιμωρούσαν» γιατί έβγαζα ονόματα και κάποιοι άλλοι το παίζαν μεταμελημένοι Κοντονηδες μπας και τους ξαναδώσει το βαθύ κράτος της διαπλοκής ένα ρολάκι κομπάρσου στα ΜΜΕ…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;;;;;

ΥΓ2.Έχω μια μικρή ελπίδα ακόμα για την ΤΕΛΙΚΗ απόφαση του δικαστηρίου ….ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ την άθλια εισαγγελική πρόταση….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter