Πόλο: Αγνώριστη η Εθνική Ανδρών, έμεινε εκτός τετράδας

Πόλο: Αγνώριστη η Εθνική Ανδρών, έμεινε εκτός τετράδας

Άδοξο αποκλεισμό από την τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπέστη η αγνώριστη Εθνική Ανδρών πόλο: 8-13 από τη γηπεδούχο Κροατία στον προημιτελικό.

Η ελληνική ομάδα «κατέρρευσε» αγωνιστικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, δέχθηκε 7 συνεχόμενα γκολ ενώ είχε προβάδισμα με 6-5 και γνώρισε συντριβή.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα με την Κροατία, στο κατάμεστο γήπεδο της Μλάντοστ, ήταν: 3-3, 3-2, 0-4, 2-4.

Τα ελληνικά γκολ σημειώθηκαν από τους Κάκαρη, Φουντούλη, Γεννηδουνιά, Καλογερόπουλο, Αργυρόπουλο 2, Παπαναστασίου 2. Απουσίασε ο τιμωρημένος Δερβίσης.

Η ελληνική ομάδα, «ασημένια» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο «Παρίσι 2024».

Εθνική Γυναικών

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον μικρό τελικό του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το βράδυ του Σαββάτου στο Αϊντχόφεν, με διπλό στόχο. Η νικήτρια του αγώνα θα κερδίσει όχι μόνο το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης, αλλά και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τον ευρωπαϊκό τίτλο στις Γυναίκες θα διεκδικήσουν στον τελικό η Ισπανία και η πρωταθλήτρια Κόσμου και οικοδέσποινα Ολλανδία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter