Πόλο: Μορφέσης τέλος από τις Εθνικές ομάδες

Πόλο: Μορφέσης τέλος από τις Εθνικές ομάδες

Με μία παγερή επιστολή επτά αράδων ανακοινώθηκε στον Γιώργο Μορφέση το τέλος της συνεργασίας του με την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Η… πανταχούσα μιλάει για «νέο προγραμματισμό στο άθλημα», ενημερώνει ότι «η σύμβαση που λήγει στις 30 Δεκεμβρίου δεν θα ανανεωθεί» και ευχαριστεί ξερά τον Μορφέση για την προσφορά του, με ευχή για καλή συνέχεια.

«Εις το επανιδείν», σχολίασε ο τελευταίος μέσα από τα social media. Η νέα διοίκηση της ΚΟΕ (υπό τον Κυριάκο Γιαννόπουλο) είχε ζητήσει την παραίτηση του Μορφέση, ο οποίος παύθηκε πριν από ενάμιση χρόνο από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών. Τον διαδέχθηκε ο Τεό Λοράντος τον Φεβρουάριο του 2020.

«Πώς ξεκίνησαν όλα και πώς τελειώνουν», έγραψε με πίκρα ο 51χρονος Μορφέσης στο Instagram, αναρτώντας ένα πανηγυρικό ενσταντανέ με την πρωταθλήτρια Κόσμου Εθνική γυμναικών του 2011 δίπλα στη φωτοτυπία της επιστολής που έλαβε. «Καλύτερα να λείπεις, παρά να περισσεύεις».

Ο Γιώργος Μορφέσης οδήγησε τις Εθνικές ομάδες σε 17 διεθνή μετάλλια, με κορωνίδα το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών του 2011 στην Κίνα. Κατέκτησε επίσης ασημένια μεταλλία στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Γυναικών του 2010, 2012 και 2018.

Παραμένει σε εκκρεμότητα η υπόθεση της παραμονής ή όχι του Θοδωρή Βλάχου στο τιμόνι της Εθνικής Ανδρών, η οποία επέστρεψε από το Τόκιο με ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Βλάχος έχει κληθεί από την ΚΟΕ να επιλέξει ανάμεσα στην Εθνική και τον Ολυμπιακό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Morfesis (@gmorfesis)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter