Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2021: Εθνική με τρεις «αιώνιους» – «Πρώτη» για Καλαϊτζάκη και Γόντικα

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2021: Εθνική με τρεις «αιώνιους» – «Πρώτη» για Καλαϊτζάκη και Γόντικα

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού και ένας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική μπάσκετ ανδρών για τους προσεχείς αγώνες με τη Μ.Βρετανία και τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο των πρώτων προκριματικών αγώνων του Ευρωμπάσκετ 2021.

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε τους Λεωνίδα Κασελάκη, Βασίλη Καββαδά και Μιχάλη Λούντζη, αλλά όχι τους «πρωτοκλασάτους» Σλούκα, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Ντόρσεϊ κ.α.

Ο αγώνας με τους Βρετανούς στο Νιούκασλ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου συμπίπτει με τις υποχρεώσεις των «αιωνίων» στην Euroleague, ενώ εκείνος με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη θα γίνει απόγευμα Κυριακής (28/11), δύο μέρες μετά το τέλος της ευρωπαϊκής αγωνιστικής.

Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που αγωνίζεται στη λιθουανική Λιετκαμπέλις, όπως και ο Κωστής Γόντικας του Ιωνικού.

Τη 16άδα συμπληρώνουν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας, Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής), Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Δημήτρης Κατσίβελης, Χρήστος Σαλούστρος, Λίνος Χρυσικόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Χουγκάζ (Ιωνικός).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter