Πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Γερμανία για την Εθνική ενόψει Μουντομπάσκετ

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Γερμανία για την Εθνική ενόψει Μουντομπάσκετ

Ολοκληρώνεται απόψε το απόγευμα (19:00) ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων της Εθνικής ενόψει Μανίλας. Η «επίσημη αγαπημένη» αντιμετωπίζει στις 19:00 στο Άμπου Ντάμπι (Action 24, COSMOTE Sport 4) τη Γερμανία, με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει ακόμη μία ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα στο παρκέ για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ομάδας στο Μουντομπάσκετ κόντρα στην Ιορδανία (26/8).

Η Γερμανία, η οποία απέκλεισε την Εθνική στους 8 του Ευρωμπάσκετ του 2022, θα έχει στη διάθεσή της τους Ντένις Στρέντερ, Φραντς Βάγκνερ και Ντάνιελ Τάις.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής, με τον 33χρονο φόργουορντ να βρίσκεται πλέον στην αποστολή της ομάδας, μετά την ολιγοήμερη άδεια που πήρε για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Παρών θα είναι και ο Μάνος Χατζηδάκης που απουσίασε προληπτικά από το ματς με τις ΗΠΑ λόγω ελαφράς διάσεισης που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης.

Του φιλικού με τη Γερμανία θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της 12άδας που θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Μουντομπάσκετ από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter