Πύλος: Συγκινητική μαρτυρία γιατρού – «Στέλνουν φωτογραφίες και με ρωτούν εάν είδα τους συγγενείς τους» (Video)

Πύλος: Συγκινητική μαρτυρία γιατρού – «Στέλνουν φωτογραφίες και με ρωτούν εάν είδα τους συγγενείς τους» (Video)

Την αγωνία των συγγενών των επιβαινόντων ώστε να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους μεταφέρει σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Καλαμάτας και γραμματέας των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας, Μανώλης Μάκαρης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έδωσε το κινητό του τηλέφωνο σε ένα διασωθέντα ώστε να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του στην Αίγυπτο. Ο αριθμός του κυκλοφόρησε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να δεχθεί δεκάδες κλήσεις από αγνώστους που αγωνιούσαν για την τύχη των συγγενών τους.

Ορισμένοι του στέλνουν φωτογραφίες και στοιχεία από επιβαίνοντες συγγενείς του και τον ρωτούν εάν τους έχει δει ανάμεσα στους διασωθέντες.

«Για τις συνθήκες του ναυαγίου δεν συζητήσαμε. Και εμείς δεν θέλαμε να τους πιέσουμε. Τους ρωτήσαμε για τα άτομα που επέβαιναν στο αλιευτικό και μας είπαν για 750. Ρώτησα αν μεταξύ αυτών ήταν γυναίκες και παιδιά. Όλοι γνώριζαν ότι όντως βρίσκονταν στα αμπάρια του πλοίοι γυναίκες και παιδία, ωστόσο δεν γνώριζαν τον ακριβή αριθμό», σημείωσε ο κ. Μάκαρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter