«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά ανιστόρητων της ΝΔ, στη σκιά της κηδείας Γλύξμπουργκ

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά ανιστόρητων της ΝΔ, στη σκιά της κηδείας Γλύξμπουργκ

«Πυρά» αντάλλαξαν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στη σκιά της εκδημίας του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Προσβλητική συμπεριφορά με διχαστικό και ανιστόρητο λόγο καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Χρυσομάλλη για αναφορές του κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μάλιστα, η Χαριλάου Τρικούπη καταλογίζει ευθύνες στη ΝΔ για την απαξιωτική ρητορική του στελέχους της  προς  δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό  και καλεί το Μαξίμου να καταδικάσει άμεσα τους «απρεπείς και ανιστόρητους» χαρακτηρισμούς του.

Ο Μιλτιάδης  Χρυσομάλλης, από τους πρώτους «γαλάζιους» βουλευτές που δημοσιοποίησε ότι θα παραστεί στην κηδεία του τέως, προκάλεσε αντιδράσεις με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega. Εκφράζοντας την άποψη ότι ο τέως έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό. Αναρωτήθηκε τι έπρεπε να γίνει αν ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος, που «γερός να είναι» και να ζήσει πολλά χρόνια»,  «έφερε τα μνημόνια», για να προσθέσει: «Θεωρείτε ότι δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους; Θα κριθεί πολιτικά; Κρίθηκε από τον ελληνικό λαό».

Έντονη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter, αναφερόμενος σε όσα είπε ο βουλευτής Μεσσηνίας Μ. Χρυσομάλλης, ανέφερε τα εξής: «Αμετανόητα πιστός στα ένστικτα της αντιμνημονιακής Πλατείας και στις φαντασιώσεις του Ζαππείου. Η ΝΔ οφείλει να καταδικάσει άμεσα τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της για τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

Διαβάστε επίσης:

Τελικά, γιατί δεν πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του έκπτωτου μονάρχη;

Από τους μακεδονομάχους στους βασιλόφρονες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter