«Σφαγή» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη

«Σφαγή» ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη
EUROKINISSI

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί αντηλλάγησαν ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, με φόντο τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία κατηγορεί το τρίτο κόμμα για σχέσεις διαπλοκής με το μιντιακό συγκρότημα του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο αντ΄ αυτού του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές στο πλευρό του Πειραιώτη ολιγάρχη, περιέγραψε ως ύποπτο το γεγονός ότι ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας για τις υποκλοπές, για «θέματα της Εξεταστικής», για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων με αποδέκτη την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, «ξύπνησε μέρα μεσημέρι για να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας» μετά το πρωτοσέλιδο του «Βήματος» για την επιτελική μονταζιέρα των Τεμπών.

Πρόσθεσε δε πως ο χρονισμός αυτός δημιουργεί συνεργούς περί σύνδεσης της Χαριλάου Τρικούπη με «συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα», ενώ σε δεύτερο χρόνο τόνισε απευθυνόμενος στον Ν. Ανδρουλάκη: «Επιλέξατε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς, αυτό είναι η πρόταση δυσπιστίας… Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενοχλεί και πρέπει να αποδυναμωθεί».

«Ήταν εκεί δύο υπουργοί σας ναι ή όχι;»

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε απαντήσεις από τον κ. Βορίδη για το αν ισχύουν οι πληροφορίες πως δύο υπουργοί -τους οποίους δεν κατονόμασε- συναντήθηκαν με μεγαλοπαράγοντα, φωτογραφίζοντας κι εκείνος με τη σειρά του τον Β. Μαρινάκη χωρίς να τον κατονομάζει.

Ο υπουργός Επικρατείας ξαναπήρε τον λόγο χωρίς να απαντά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επανέρχεται κι εκείνος με τη σειρά του, κατονομάζοντας αυτή τη φορά τους Γ. Μπρατάκο και Στ. Παπασταύρου, λέγοντας πως έπιναν ποτά το βράδυ της Κυριακής με μεγαλόσχημο επιχειρηματία που και πάλι απέφυγε να ονοματίσει.

Το μπρα-ντε-φερ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με φόντο τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη έληξε χωρίς τον κ. Βορίδη να επανέρχεται και σε κάθε περίπτωση, χωρίς κανένας να παίρνει την απόφαση να αναφέρει το όνομα του Β. Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για βουλευτές ΝΔ μετά την ομιλία Καραμανλή: «Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση»

Νίκος Κοτζιάς: Ούτε ο Μητσοτάκης πολέμιος της ολιγαρχίας, ούτε ο ολιγάρχης αντισυστημικός

Χωρίς φρένο η κοροϊδία Καραμανλή για Τέμπη: «Καταθέστε αίτημα Προανακριτικής, δεν θα κρυφτώ», αλλά τον Νοέμβριο κρύφτηκε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter