Σοκ στην Κω: 16χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ στην Κω: 16χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κω η υπόθεση μιας 16χρονης, η οποία μίλησε για την φρίκη, που ζούσε, καταγγέλλοντας τον πατριό της, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε συχνά σε βάρος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα από την Ρουμανία δήλωσε, πως ο 47χρόνος πατριός της, με τον οποίο ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, την βίαζε συχνά και της απηύθυνε προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Μάλιστα, το 2021, όταν ήταν 14 χρόνων, ο 47χρονος πατριός της τη χτύπησε προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός, πως η ανήλικη δήλωσε στις αρχές, πως κατά διαστήματα είχε μιλήσει στη μητέρα της για τον εφιάλτη, που η ίδια ζούσε, χωρίς ωστόσο η μητέρα της να αντιδράσει.

«Υπέφερα για δύο χρόνια» δήλωσε μεταξύ άλλων η ανήλικη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω και φιλοξενείται σε παιδιατρική κλινική.

Ο πατριός της συνελήφθη έπειτα από ένταλμα, που εξέδωσε η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter