Σωτηρέλης για σκάνδαλο υποκλοπών: «Η Δικαιοσύνη συνεργός της κυβέρνησης στην προσπάθεια συσκότισης» (Audio)

Σωτηρέλης για σκάνδαλο υποκλοπών: «Η Δικαιοσύνη συνεργός της κυβέρνησης στην προσπάθεια συσκότισης» (Audio)

«Πυρά» από τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργο Σωτηρέλη, για τις προσπάθειες συσκότισης του πολύκροτου σκανδάλου των υποκλοπών. «Με θλίβει ότι η δικαιοσύνη είναι συνεργός της κυβέρνησης στην προσπάθεια να συσκοτίσει το σκάνδαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε παρέμβασή του στο «Κόκκινο 105,5».

«Θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι σε όλη την Ευρώπη», προειδοποίησε ο καθηγητής, σημειώνοντας ότι ζούμε «σε μία μελαγχολική Δημοκρατία». Κατήγγειλε μάλιστα ότι από τις πρώτες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν κάλεσε όσους καθηγητές συνταγματικού δικαίου διαφωνούσαν.

«Στην Ελλάδα δεν έχει ασκηθεί δίωξη για πρόσωπα που στην Ευρώπη θα είχε ασκηθεί εδώ και μήνες», τόνισε ο Γιώργος Σωτηρέλης, που ζήτησε παρέμβαση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Περιμένω και μια νύξη και από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στα θεσμικά αντίβαρα και την ίδια την λειτουργία της δικαιοσύνης», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του Documento, «Τα Νέα» επιβεβαιώνουν το ενιαίο κέντρο ΕΥΠ και Predator

Σκάνδαλο υποκλοπών: Όταν Μητσοτάκης και Οικονόμου έδειχναν «ιδιώτες» – Τώρα αποκαλύπτεται συντονισμός ΕΥΠ-Ιδιωτών

Η παρέμβαση του Γ. Σωτηρέλη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter