Σταθμός Βενιζέλου: Να σταματήσει το έγκλημα ζητά ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ

Σταθμός Βενιζέλου: Να σταματήσει το έγκλημα ζητά ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ
Παναττική στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, με αίτημα την μη απομάκρυνση των αρχαιοτήτων από το Μετρό Θεσσαλονίκης, στον σταθμό Βενιζέλου, από τον Ενιαίο Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΠΠΟ, τα μέλη του οποίου θα παρευρεθούν σε συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ στις 13.00.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Οι αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής κατατέθηκαν τον Σεπτέμβριο 2021, από κοινού, από τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), την Πανελλήνια Ένωση Συντηρητών Αρχαιοτήτων (ΠΕΣΑ), τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ), το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ, την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τον Ενιαίο Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, κατοίκους της Θεσσαλονίκης και προσωπικότητες σχετικής επιστημονικής ειδικότητας.

Ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, και με την κίνηση αυτή, συνεχίζει τον αγώνα για να σταματήσει το έγκλημα κατά των μοναδικής σημασίας αρχαιολογικών ευρημάτων στο Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, μαζί με άλλα σωματεία, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 23/11, στη 1 μ.μ. έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47).

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ για την ίδια μέρα (Τρίτη 23/11) διευκολυντική στάση εργασίας από τις 12.30 ως τη λήξη του ωραρίου για την Αττική.»

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter