Συνάντηση δημοτικών συμβούλων της Αθήνας με τον διοικητή της δομής του Ελαιώνα

Συνάντηση δημοτικών συμβούλων της Αθήνας με τον διοικητή της δομής του Ελαιώνα

Δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου της Αθήνας θα έχουν συνάντηση με τον διοικητή του Ελαιώνα προκειμένου να ενημερωθούν την Τρίτη 12/7, στη 1 το μεσημέρι για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων μετά τις απολύσεις των εργαζόμενων της ΕΑΤΑ ΑΕ, την αποχώρηση του ΔΟΜ και την επιβολή νέων ελέγχων στην είσοδο, φτάνοντας να εμποδίζουν την είσοδο σε ΑμεΑ, έγκυες γυναίκες. Είναι μεγάλο το ερώτημα ποια είναι η τύχη που επιφυλάσσουν για τα προσφυγόπουλα όσον αφορά την φοίτηση στα σχολεία τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΕΡΦΑ, κύρια αιτήματα αποτελούν το να μπει ένα τέλος στην αναγκαστική μετακίνηση των προσφύγων έξω από τον ιστό της πόλης, να δοθούν σπίτια μέσα στις γειτονιές ώστε να μπορούν αν συνεχίσουν το σχολείο τα προσφυγόπουλα, να έχουν πρόσβαση όλοι στα νοσοκομεία, να μπορούν να έχουν νομική στήριξη και διερμηνεία την διεκδίκηση του ασύλου.

Σημειώνεται ότι το τέλος της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης στη πύλη της δομής του Ελαιώνα, Αγίου Πολυκάρπου 87.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter