Συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουν «παρών» Σαμαράς και Καραμανλής – Δεν θα μιλήσουν, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα

Συνέδριο ΝΔ: Θα δώσουν «παρών» Σαμαράς και Καραμανλής – Δεν θα μιλήσουν, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα

Πολλαπλά μηνύματα θα δώσουν με τη στάση τους οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, σε ότι αφορά την παρουσία τους στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθεί από τις 5 μέχρι τις 7 Απριλίου.

Δηλώνουν «παρών» χωρίς να μιλήσουν

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πρωθυπουργοί θα παραβρεθούν στο συνέδριο, αλλά δεν θα προβούν σε ομιλία, δίνοντας ηχηρό μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν έχει «λευκή επιταγή».

Μάλιστα, συμφώνα με πληροφορίες οι δύο πρώην πρωθυπουργοί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Γιάννη Πλακιωτάκη, εκφράζοντας τις προθέσεις τους.

Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να επανασυσπειρώσει τη γαλάζια βάση, εν΄όψει των ευρωεκλογών. Σημειώνεται άλλωστε, ότι η πολιτική φθορά της κυβέρνησης είναι κρίσιμη, καθώς η ακρίβεια, η προσπάθεια συγκάλυψης στην τραγωδία των Τεμπών και η γενικευμένη ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες, αποτυπώνονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Συνεργάτες Σαμαρά: «Δεν αλλάζει τίποτα από ότι έχει πει ο Αντώνης Σαμαράς»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν ότι «ο πρώην πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα και δεν έχουν αλλάξει οι απόψεις του».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Σαμαράς έχει διαφοροποιηθεί από όλες τις στρατηγικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη (ομόφυλα ζευγάρια, νομιμοποίηση μεταναστών, ελληνοτουρκικά, φορολόγηση μικρομεσαίων), καθώς όπως έχει υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία παίρνει μεγάλες αποστάσεις, από την παραδοσιακή της βάση. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εκτιμήσει, ότι η απογοήτευση της δεξιάς βάσης της γαλάζιας παράταξης, θα φανεί με καθαρότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Βάζει σε «καραντίνα» τους «σαμαρικούς»;

Ανατροπή στην υπόθεση του Βασίλη Μάγγου: Έξι αστυνομικοί κατηγορούνται για τον βασανισμό του

Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα φώναξε «κυνηγάει να με σκοτώσει» – Δεν αντέδρασε κανείς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Η Αγαπηδάκη άλλαξε όρους διαγωνισμού για χάρη φαρμακευτικής εταιρείας – Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από το υπουργείο

Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Κυριάκο

Συναγερμός για φωτιά σε σχολείο στην Άμφισσα – Δέκα άτομα στο νοσοκομείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter