ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πείθει η Κεραμέως – Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων στη ΝΔ;

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πείθει η Κεραμέως – Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων στη ΝΔ;

«Η Υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης, Νίκη Κεραμέως προσπάθησε σήμερα να μας πείσει πως η κυβέρνηση, το κόμμα της και η ίδια είναι άμοιροι ευθυνών για την διαρροή των emails των απόδημων στην κυρία Ασημακοπούλου» σχολιάζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σκάνδαλο με τη λίστα εκλογέων της Ασημακοπούλου και τις «καρατομήσεις» που ακολούθησαν.

Σημειώνεται ότι το πρωί του Σαββάτου η υπουργός εμφανίστηκε επιτέλους στον ΑΝΤ1 λέγοντας επί της ουσίας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το σκάνδαλο που προέρχεται από το υπουργείο που διευθύνει η ίδια.

Διαβάστε επίσης – Κεραμέως – Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: «Δεν έχω ευθύνες, είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση»

Το κόμμα της αντιπολίτευσης συνεχίζει: «Απλώς… έτυχε προφανώς την ευθύνη για τη διαρροή να έχουν δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Εντελώς τυχαία, μάλιστα, η λίστα έφτασε στα χέρια Ευρωβουλευτή που ανήκει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!

Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στάση της. Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις, δεν φταίει για το έγκλημα στα Τέμπη, δεν φταίει για την ακρίβεια, δεν φταίει για την διάλυση της δημόσιας υγείας, δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις…

Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιμένει μέχρις ότου οι πτυχές του αποκαλυφθούν σε όλο τους το μέγεθος.

Το πρωταρχικό μας ερώτημα παραμένει: Ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;

Ήρθε η ώρα των απαντήσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter