ΣΥΡΙΖΑ: «Ο «μαρτυριάρης» Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα Μητσοτάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο «μαρτυριάρης» Σκυλακάκης αποκαλύπτει τα ψέματα Μητσοτάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την ωμή παραδοχή του Θεόδωρου Σκυλακάκη ότι δεν έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα σταθερότητας οι προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Ομολογία Σκυλακάκη: Δεν υπάρχουν στο μεσοπρόθεσμο όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ (Audio)

«Συγκεκριμένα, ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Σε συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη στον Παραπολιτικά FM ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τα ψεύδη και την αντικοινωνική κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υποστηρίζει ότι όλα τα μέτρα του προγράμματός του έχουν κατατεθεί στις Βρυξέλλες, αντιθέτως καμία προεκλογική υπόσχεσή του δεν έχει κατατεθεί.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς διατείνεται ότι το πρόγραμμά του είναι κοστολογημένο.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υπόσχεται ότι θα δώσει αυξήσεις 25% στους εργαζόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη είναι κούφιες.

Υπόσχεται πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν και κρύβει άλλα ακραία, όπως η διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, που σχεδιάζει να υλοποιήσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter