Τέμπη: Αμήχανος Μαρινάκης μετά τις ευρωπαϊκές καταγγελίες για παρακώλυση της Δικαιοσύνης

Τέμπη: Αμήχανος Μαρινάκης μετά τις ευρωπαϊκές καταγγελίες για παρακώλυση της Δικαιοσύνης

Οι δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέα, Λάουρα Κοβέσι, για τα τεράστια εμπόδια που υπάρχουν για την απόδοση της Δικαιοσύνης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, έχουν προκαλέσει σάλο, καθώς τίθενται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο, ζητήματα που αφορούν το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση αρνείται και πάλι τις καταγγελίες που αφορούν το μείζον ζήτημα της δικαιοσύνης και εν προκειμένω, την ηχηρή τοποθέτηση της Ευρωπαίας Εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σε σχετική ερώτηση, ότι «την έρευνα για τη συγκεκριμένη τραγική υπόθεση την τρέχει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ανεξάρτητη στη χώρα μας, όπως ανέφερα και σε προηγούμενη απάντησή μου. Είναι εν εξελίξει η έρευνα αυτή. Τρέχει με πολύ γρήγορες ταχύτητες, όπως θα έπρεπε να γίνεται, σε σχέση με άλλες πολύ σοβαρές υποθέσεις, που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στην έρευνα αυτή. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στη δικαιοσύνη. Θέλουμε το συντομότερο δυνατό, χωρίς να επηρεάζεται η ορθότητα και η αντικειμενικότητα της έρευνας, με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και τα περισσότερα δυνατά μέσα, που μπορεί να χρησιμοποιήσει η δικαιοσύνη και εμείς να μάθουμε απαντήσεις, να χυθεί άπλετο φως. Άρα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα».

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια»

Υπενθυμίζεται ότι η Λάουρα Κοβέσι μίλησε στο Star για τις έρευνες που αφορούν το έγκλημα των Τεμπών και σημείωσε ότι «μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη. Γιατί εάν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια».  «Δυστυχώς η Συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει. Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Κομισιόν», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαία Εισαγγελέας για Τέμπη: «Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια!» (Video)

Ο Μίχος γίνεται σφραγίδα της Δικαιοσύνης

Μαρία Καρυστιανού: Στην Κομισιόν τη Δευτέρα το έγκλημα των Τεμπών μαζί με 1,3 εκατ. υπογραφές

Ο Χρυσοχοΐδης τοποθετεί… ιατροδικαστή στη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας

Η Εκκλησία «κρατά» την κυβέρνηση και πιέζει

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter