Τέμπη: Ομολογεί ο Μαρκόπουλος πως αρνήθηκε να παραλάβει το εξώδικο – Πλήρης επιβεβαίωση του documentonews.gr

Τέμπη: Ομολογεί ο Μαρκόπουλος πως αρνήθηκε να παραλάβει το εξώδικο – Πλήρης επιβεβαίωση του documentonews.gr

Σε πλήρη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του documentonews.gr προχωρά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής επιβεβαιώνει την απόλυτα αληθή είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το documentonews.gr ότι δηλαδή αρνήθηκε να του επιδοθεί το εξώδικο της επιζήσασας Ευδοκία Τσαγκλή για λόγους οι οποίοι πλέον είναι πασιφανείς.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Tέμπη: Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Μαρκόπουλος αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο από επιζήσασα

Όχι μόνο αγνόησε την επιζήσασα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και τον δικαστικό επιμελητή, στον οποίο δεν επετράπη η είσοδος, αλλά χωρίς καμία ντροπή εξαπολύει επίθεση κατά του Documento, αποκαλώντας μας ψεύτες, ενώ ουσιαστικά επιβεβαιώνει πλήρως την είδηση που μεταφέραμε.

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορούσε να διακόψει τη συνεδρίαση για να παραλάβει τη εξώδικη διαμαρτυρία, ενώ όπως συμβαίνει σε παρόμοιες καταστάσεις το εξώδικο θα μπορούσε-όπως ήδη γράψαμε- να επιδοθεί στην γραμματεία της εξεταστικής είτε να θυροκολληθεί στην αίθουσα της εξεταστικής ή ακόμα και στο γραφείο του κόμματος. Όμως αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τον γαλάζιο βουλευτή, ο οποίος σκοπίμως επέλεξε να αρνηθεί την επίδοση του εξωδίκου.

Εν ολίγοις σκόπιμα αγνόησε τον δικαστικό επιμελητή, ζητώντας -όπως επίσης ήδη γράψαμε- να του επιδοθεί το εξώδικο στο πολιτικό του γραφείο.

Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλώντας στο documentonews.gr δηλώνει: «Έχει έρθει ο δικαστικός επιμελητής στην Βουλή, είστε και εσείς στην Βουλή, μπορούσε να σας αναπληρώσει για 5 λεπτά η αντιπρόεδρος χωρίς διακοπή της συνεδρίασης και ζητάτε αποστολή εξώδικου στην Νίκαια, ενώ σκοπός είναι να διαβιβαστεί στα μέλη και να διαβαστεί στην εξεταστική επιτροπή» απαντώντας ουσιαστικά στον κ. Μαρκόπουλο.

Η ίδια προηγουμένως με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα επιβεβαιώνει επίσης το δημοσίευμά μας και ουσιαστικά απαντά στα ψεύδη του κ. Μαρκόπουλου λέγοντας:

«Το εξώδικό μου ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ αντί, έστω, να θυροκολληθεί! Γιατί άραγε? Ο δικαστικός επιμελητής παρεμποδίστηκε να μπει στην Βουλή ώστε να παραδώσει το παρόν εξώδικο στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, κ.Μαρκόπουλο, ώστε να διαβιβαστεί και σε όλα τα μέλη. Ήμουν παρούσα. Ο άνθρωπος περίμενε δυό ώρες και τελικά δεν τον άφησαν να μπει ναι να ασκήσει το λειτούργημα του.

Πραγματικά είμαι ευγνώμων που υπάρχει το Ίντερνετ και λίγοι γενναίοι δημοσιογράφοι.

Το προαποφασισμένο αφήγημα έκλεισε σήμερα με το προαποφασισμένο άδοξο τέλος της εξεταστικής επιτροπής.

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

Στο εξώδικο επισυνάπτω τις σχετικές καταθέσεις όπως και τα σχετικά άρθρα (του προεδρικού διατάγματος και της ενσωμάτωσης των ευρωπαϊκών οδηγιών που σας παραθέτω στην προηγούμενη μου ανάρτηση) που αποδεικνύουν όσα ισχυρίζομαι. Τι λέει ο νόμος για όσα καταγγέλλω? Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. #Δικαιοσύνη

Αν μπορείτε, μοιραστείτε παρακαλώ την πληροφορία και περιμένω την άποψη σας, και για το περιεχόμενο του εξώδικου αλλά και για την απόρριψη του Ευχαριστώ»!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ευδοκία | eve (@evdokeah)

Δείτε επίσης:

Νέα συγκάλυψη στην Εξεταστική για τα Τέμπη: Απερρίφθη από τη ΝΔ το αίτημα να διερευνηθεί για ψευδορκία ο Καραμανλής

Μαρία Καρυστιανού: Η «μάνα των Τεμπών» που έκανε την Ευρώπη να δακρύσει

Επιζήσας στην Εξεταστική: «Δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για το πώς δύο τρένα μπαίνουν σε αντίθετη γραμμή»

Αγόρευση εισαγγελέα για το Μάτι: Ζήτησε απαλλαγή Δούρου και Καπάκη

Τέμπη: «Κλείνουν την εξεταστική 8 ημέρες πριν κλάψουμε τους ανθρώπους μας» – Ξεσπά o Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter