Τέμπη – Παππάς μετά την αποκάλυψη για το αμμορυχείο: Δώσατε εντολή να πάνε 300 κυβικά σε ιδιωτικό χώρο;

Τέμπη – Παππάς μετά την αποκάλυψη για το αμμορυχείο: Δώσατε εντολή να πάνε 300 κυβικά σε ιδιωτικό χώρο;

Για «συγκλονιστικές καταγγελίες, που θέτουν νέα γιγαντιαία ερωτήματα για την κυβέρνηση της Ν.Δ. γύρω από το έγκλημα των Τεμπών» κάνει λόγο ο Νίκος Παππάς για όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μεταφορά χώματος, που προερχόταν από το σημείο της τραγωδίας και χαρακτηρίστηκε «άχρηστο», σε ιδιωτικό οικόπεδο και όχι στο Κουλούρι μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Δημήτρη Πλακιά, που έχασε την κόρη του και τις δύο ανιψιές του, αλλά και το δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη, νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση των Τεμπών, καθώς έχει βρεθεί το οικόπεδο που βρίσκονται περίπου 300 κυβικά χώμα, τα οποία και μετακινήθηκαν από τον χώρο της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Από τις ένορκες καταθέσεις που έχουν δώσει στον ανακριτή άνθρωποι που επιχειρούσαν στο σημείο της σύγκρουσης τις επόμενες ημέρες, προκύπτει πως σχεδόν 20 φορτηγά χώμα μεταφέρθηκαν από το σημείο σε ιδιόκτητο οικόπεδο.

Δείτε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Σε αμμορυχείο ιδιώτη 20 φορτηγά χώμα – Νέα μαρτυρία στο documentonews.gr

«Θέλουμε από επίσημα κυβερνητική χείλη μία απάντηση για το αν αυτό συνέβη, για το αν ο κ. Παπαγεωργίου έδινε εντολές στον συγκεκριμένο εργολάβο και αν έχουν αλλοιωθεί στοιχεία και πειστήρια σε τέτοια έκταση και όγκο λίγα εικοσιτετράωρα μετά το δυστύχημα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για να συμπληρώσει: «Αυτή τη στιγμή, επανατοποθετείται η συμπεριφορά της κυβέρνησης συνολικά. Αν δεν το διαψεύσετε μιλάμε για άλλου μεγέθους πρόβλημα».

Ο ίδιος, αφού μίλησε για τη «χθεσινή εκκωφαντική, προσβλητική, υβριστική απουσία του κ. Μητσοτάκη από τη συζήτηση για τα Τέμπη», επεσήμανε ότι «ο Χρήστος Σπίρτζης, που έχει δεχθεί ανοίκειες, άθλιες επιθέσεις, ζητά από μόνος του τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Αν στοιχειωδώς θέλετε να λάμψει η αλήθεια, πείτε στον κ. Καραμανλή να πράξει το ίδιο αν έχει τα κότσια. Αλλά δεν τα έχει. Ούτε στη Βουλή εμφανίστηκε εχθές, ούτε στα ΜΜΕ όταν ήταν φλέγον το θέμα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter