Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Αερολογίες και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αντί απαντήσεων

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Αερολογίες και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αντί απαντήσεων

Στην γνώριμη για την κυβέρνηση τακτική της άμυνας δια της επιθέσεως πέρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, για την αποτρόπαια υπόθεση του βιασμού και της σωματεμπορίας της 12χρονης στον Κολωνό, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει πειστικές απαντήσεις σχετικά με την κραυγαλέα ολιγωρία των διωκτικών αρχών στη δυσώδη υπόθεση που φαίνεται να αποκτά και πολιτικές προεκτάσεις, δεδομένης της κομματικής ταυτότητας του κατηγορούμενου.

«Από σήμερα, η πολιτική χυδαιότητα και η συκοφαντία έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ και Χρήστος Σπίρτζης», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη.

«Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές – έχοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο πλευρό τους – διερευνούν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα την υπόθεση των δύο κατηγορούμενων ως παιδοβιαστών, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τολμάει να μιλάει για συγκάλυψη», σημείωσε επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Ας συνειδητοποιήσει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία. Ιδιαίτερα όταν αφορά την ψυχή ενός ανήλικου κοριτσιού», ανέφερε επίσης ο υπουργός.

Χρήστος Σπίρτζης: «Κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη»

Νωρίτερα, ο Χρήστος Σπίρτζης είχε δηλώσει: «Όλοι παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος παιδοβιαστών στην Αθήνα. Εν μέσω καταγγελιών για εμπλοκή πολλών προσώπων της υψηλής κοινωνίας, του καλλιτεχνικού κόσμου και πολιτικών προσώπων, οι Αρχές ακόμα αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία. Τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, άρα είναι σίγουρα βιαστές».

Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε, μάλιστα, πως «την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο, ο οποίος εκτός από διασυνδέσεις με τη ΝΔ και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αποτελούσε προνομιακό προμηθευτή του Δημοσίου με απευθείας αναθέσεις, ειδικά από το Υπουργείο Υγείας στο διάστημα 2011 ως 2014».

Και προσέθεσε πως «έτσι επιβεβαιώνονται οι πολιτικές διασυνδέσεις που είχε ο βιαστής με τη Νέα Δημοκρατία».

Επιπλέον, ο ίδιος παρέθεσε τα εξής ερωτήματα:

«Ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα του κυκλώματος;

Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού;

Ποιες οι σχέσεις του με αυτοδιοικητικούς φορείς και στελέχη της ΝΔ και ποιες ακριβώς με το κόμμα της ΝΔ;

Με ποια κριτήρια δόθηκαν οι απευθείας αναθέσεις στην επιχείρηση του 53χρονου;».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε, επίσης, πως «τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μία ακόμα επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος για Κολωνό: Να απαντήσει ο Θεοδωρικάκος στις καταγγελίες για συγκάλυψη από το τοπικό αστυνομικό τμήμα

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Ο Ηλιόπουλος αποδομεί τα fake news Κουμουτσάκου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Την απομάκρυνση της συζύγου του μαστροπού από το δήμο Αθηναίων ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ για Κολωνό: «Όχι» στις υπεκφυγές α λα Λιγνάδη – Άμεσα στο «φως» τα στοιχεία των 213 ατόμων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter