Το πολυσυζητημένο «Joker: Folie à Deux» αποκτά trailer

Το πολυσυζητημένο «Joker: Folie à Deux» αποκτά trailer
Joker: Folie à Deux (2024)/ IMDb

Δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της πλέον αναμενόμενης ταινίας της χρονιάς και μετράμε αντίστροφα για την έξοδο της (4/10/24) στις αίθουσες.

Όλοι θυμόμαστε το πώς ο Τοντ Φίλιπς πάτησε στο σκορσεζικό «Βασιλιά της κωμωδίας» για να φτιάξει έναν απέραντα ρεαλιστικό και ανθρώπινο Τζόκερ βάζοντας φωτιά στα κόμικ συστατικά του ήρωα της DC.

Τώρα έρχεται η συνέχεια εκείνου του φιλμ που χάρισε το όσκαρ ερμηνείας στον Χοακίν Φίνιξ. Το νέο φιλμ που έχει τίτλο «Joker: Folie à Deux» και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου αφηγείται την ιστορία γνωριμίας του Joker (φυσικά και πάλι ο Φίνιξ στο ρόλο) και της Harley Quinn, την οποία υποδύεται η Lady Gaga.

Στο πρώτο εντυπωσιακό και κατασκότεινο τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, παίρνουμε μια μικρή γεύση της παράνοιας που σφραγίζει τη σχέση μεταξύ της όμορφης Χάρλεϊ Κουίν και του επικίνδυνου Άρθουρ/ Τζόκερ στο ίδρυμα που βρίσκονται έγκλειστοι και οι δύο.

Η Warner Bros δεν άφησε να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα από το σενάριο στο trailer αλλά οι πληροφορίες μιλάνε για ένα πειραγμένο μιούζικαλ, φτιαγμένο κυρίως με όρους καταραμένου ρομάντζου. Ο όρος «Folie à Deux» αναφέρεται σε έναν ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας ψυχολογικής διαταραχής που επηρεάζει δύο ή περισσότερα, συνήθως συγγενικά, πρόσωπα.

Στο φιλμ που θα περιέχει 15 διασκευές διάσημων τραγουδιών πρωταγωνιστούν ακόμη οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι κ.α.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter