Το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχολίασε με γραπτή του ανακοίνωση ο υποψήφιος ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρχεται δεύτερος, πίσω από τον Φάνη Σπανό.

Αν και η διαφορά μεταξύ τους είναι μεγάλη, ο Απόστολος Γκλέτσος στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι της τελικής δικαίωσης, ενώ η γραπτή ανακοίνωση του κλείνει με την φράση "Ήττα δεν είναι να χάνεις, ήττα είναι όταν δεν μπορείς να σηκωθείς!!!!".

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου του συνδυασμού:

Κάθε εκλογικό αποτέλεσμα, έχει την ερμηνεία που ο καθένας του αποδίδει.

Οι συνέπειες του αποτελέσματος, δεν έχουν να κάνουν με το ποιος κερδίζει ή χάνει.

Κυρίως, αποτυπώνει τους συσχετισμούς εκείνων των δυνάμεων, που θα κληθούν με την συμβολή τους, να οδηγήσουν την Περιφέρειά μας, προς όφελος των πολλών.

Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, με μοναδικά όπλα, τη φρεσκάδα και ορμή του συνδυασμού, αλλά και με την εμπιστοσύνη στη κρίση των πολιτών……..

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι της τελικής δικαίωσης.

Ήττα δεν είναι να χάνεις, ήττα είναι όταν δεν μπορείς να σηκωθείς!!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.